Levent Üzümcü: Ahmet Necdet Sezer beni aradı
ensonhaber.com

Geçtiğimiz haftalarda Şehir Tiyatroları'ndan kovulan Üzümcü, Gezi olayları sırasındaki tavrı ile Sosyalist Enternasyonal'de yaptığı konuşmanın gerekçe gösterildiğini ileri sürmüştü.

Levent Üzümcü: Ahmet Necdet Sezer beni aradı

Hükümete yönelik eleştirileri nedeniyle Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilen Levent Üzümcü, Gazeteport'a verdiği röportajda 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in kendisini aradığını söyledi.

AHMET NECDET SEZER'DEN DESTEK

Şehir Tiyatroları'ndan ihraç edilmesinin ardından kendisini 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in aradığını kaydeden Üzümcü, "Herkesin malumu ki bu ülkenin 12. Cumhurbaşkanı tarafından işime son verildi benim ve beni bu ülkenin 10. Cumhurbaşkanı aradı durumdan duyduğu rahatsızlığı söylemek üzere. Ailesiyle birlikte beni desteklediklerini söylediler." diye konuştu.

"DURUMDAN DUYDUĞU RAHATSIZLIĞI DİLE GETİRDİ"

"Beni en çok ilgilendiren, en ilginç şey ne oldu biliyor musun? Bak, herkesin bildiği gibi bu ülkenin 12. Cumhurbaşkanı tarafından işime son verildi ve beni bu ülkenin 10. Cumhurbaşkanı durumdan duyduğu rahatsızlığı söylemek üzere beni aradı. Ne kadar rahatsız olduğunu söyledi. Ailesiyle birlikte beni desteklediklerini söylediler. Türkiye'nin ne hale geldiğinin de en önemli göstergesidir bu. Bunu hiç kimseye söylemedim bu arada. Beni 12. Cumhurbaşkanının emriyle attılar. 10. Cumhurbaşkanı bundan ne kadar rahatsızlık duyduğunu söyledi. 11. Cumhurbaşkanı ve 12. Cumhurbaşkanı'nın olduğu dönemde neler değişti bu ülkede?"

Levent Üzümcü: Ahmet Necdet Sezer beni aradı