12 eve giren 3 hırsız tutuklandı
DHA

Erenköy Mahallesi'nde 13 Haziran'da gerçekleştirilen hırsızlık olayının ardından çalışma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Enis A.'yı kısa sürede yakaladı.

Üzerinde ruhsatsız tabanca bulunan Enis A., gözaltına alınırken polis ekipleri, çalışmaların devamında olayın diğer şüphelileri Yasin D., Arif Y., Deniz Y., Sebahattin Y.'yi de aynı gün içersinde yakaladı. Yasin D.'nin üst aramasında, 2 kol saati ve bir miktar ziynet eşyası ele geçirildi.

2 AYDA 12 HIRSIZLIK

Polis, şüphelilere yönelik geçmişe dönük yaptığı çalışmada şüphelilerin, 12 Nisan ile 13 Haziran tarihleri arasında Kadıköy'de farklı tarihlerde 12 ayrı evden hırsızlık suçuna karıştıklarını tespit etti.

Kadıköy'de 12 eve giren 3 hırsız tutuklandı ViDEO

2 KİŞİ SERBEST KALDI

Şüphelilerden Enis. A.'ın 17, Arif Y.'nin 21,  Yasin D.'nin 18 suçtan kaydı olduğu ve 3 şüphelinin de yoklama kaçağı olarak arandıkları ortaya çıktı. Hırsızlık yapmak için adına araç kiralanan Deniz Y. ve çalınan malzemeleri satın aldığı iddia edilen Sebahattin Y., işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Arif Y., Enis A. ve Yasin D., 15 Haziran'da adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli de çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

12 eve giren 3 hırsız tutuklandı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)