13 yaşındaki Meryem 4 gündür bulunamıyor
DHA

aklsda9

Kızlarının sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan sohbet ettiği F. K.'ye yazdığı 'Ben evden kaçacağım. 4 haftadır okula gitmiyorum. Annem beni dövecek. Parkta buluşalım' mesajını okuyan aile polise başvurdu.

''BUGÜN EVDEN KAÇACAĞIM''

Kızının kaybolmadan önce Karaaslan Hadimi Parkı'nda bir erkekle görüldüğü bilgisine ulaştıklarını belirten Mehmet Ay, "Çocuğum pazar günü kayboldu. Kaybolmadan önceki gün evimizin yakınında bulunan Karaarslan Hadimi Parkı'nda kızımı bir erkekle görmüşler. Sonra biz Facebook yazışmalarını okuduk. Kızımın yazışmalarında F.K. isimle kişiye, 'Ben bugün evden kaçacağım. Hadimi Parkı'nda buluşalım' diye yazıyor.'' dedi.

13 yaşındaki Meryem 4 gündür bulunamıyor

DAHA 13 YAŞINDA

Gözyaşları içinde kızının eve dönmesini isteyen 40 yaşındaki anne Münevver Ay, kızının yanına sadece belediye otobüsüne binmek için kullanılan elektronik bileti aldığını belirterek, şunları söyledi: "Ben misafirlerimle ilgilenirken o evden çıkmış gitmiş haberim yok. Sadece otobüs kartını almış çıkmış evden. Evladım eve gelsin. Kızım, beni duyuyorsa ne olur gel kızım. O daha çocuk, küçücük. Kim götürdüyse Allah rızası için getirsin. Kızımın bulunmasını istiyorum. Daha 13 yaşında.''

Kız kardeşinin Facebook hesabından bir erkekle yaptığı sohbeti okuyan, 15 yaşındaki Makbule Ay, ise, ''Benimle her şeyini paylaşırdı. Ama son 1 aydır biraz gergindi. Ben kardeşimin dönmesini istiyorum'' dedi.

13 yaşındaki Meryem 4 gündür bulunamıyor

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)