Sokak köpeğini vurmak isterken kuzenini öldürdü
DHA

Sokak köpeğini vurmak isterken kuzenini öldürdü

Olay, saat 17.30 sıralarında Bülent Keskin'in evinin önünde meydana geldi. Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nda (TTK) çalışan maden işçisi 38 yaşındaki Bülent Keskin, evinin etrafında dolaşan sokak köpeğini vurmak istedi.

Keskin, av tüfeğine fişek koyduğu sırada kaza ile tetiğe dokunması sonucu tüfek ateş aldı. Çıkan saçmalar, yanında bulunan kuzeni ve aynı zamanda komşusu 50 yaşındaki Hüseyin Aygün'e isabet etti. Kasık bölgesinden yaralanan Aygün, köylüler tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aygün, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma, Bülent Keskin ve olaya tanık olan kardeşinin eşi 30 yaşındaki Emel Keskin'i gözaltına aldı. Doktor kontrolü için aynı hastaneye götürülen Bülent Keskin ve Emel Keskin, jandarma aracında gözyaşlarına boğuldu.

Bülent Keskin ve Emel Keskin, doktor kontrollerinin ardından ifadelerinin alınması için jandarma karakoluna götürüldü. Acı haberi alan Aygün'ün yakınları ise hastaneye akın etti. Görgü tanığı Tahin Efe, Bülent Keskin'in tüfeğe fişek koymak istediği sırada tüfeğin ateş aldığını söyledi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)