Dünyadan pazar manşetleri
ensonhaber.com

ABD – THE NEW YORK TIMES

ABD'nin en köklü medya kuruluşlarından New York Times, ABD Başkanı Trump'ın Meksika sınırı konusunda Demokratlarla yaptığı pazarlıkları ele alırken, Suriye'de hayatını kaybeden ABD askerlerinin de ülkeye cenazelerinin getirilmesi konuları da manşetin önemli diğer haberi oldu.

Dünyadan pazar manşetleri

ABD – WASHINGTON POST

ABD'nin başkent merkezli prestijli gazetelerinden Washington Post'ta, Donald Trump'ın Meksika sınırına inşa ettirmeyi planladığı duvar konusundaki yaşanan gelişmeler ele alındı. Ancak gelinen noktada, Trump'ın teklifi hiç kimseyi memnun etmedi.

Dünyadan pazar manşetleri

FRANSA – LE MONDE

Fransa'nın en ünlü yayın organlarından olan Le Monde'nin manşetlerinde, 10'uncu haftasını tamamlayan Sarı Yelekliler haberlerine yer verildi.

Dünyadan pazar manşetleri

FRANSA – LA DEPECHE

Fransa'da yayın yapan bir diğer gazete La Depeche'nin manşetlerinde de Sarı Yelekliler eylemi vardı. On binlerce kişiyle 10'uncu haftasında devam eden Sarı Yelekliler eylemi, Fransız medya organının gündeminde birinci sırada yer aldı

Dünyadan pazar manşetleri

İNGİLTERE – THE TIMES

The Times'ın manşetinde Brexit konusu vardı.

Avam Kamarası'ndan bazı isimlerin "Brexit'i durdurmak" için May'e karşı çıkan parlamenterler ile iş birliği yaptığını yazdı. Ayrıca The Times'ın ele geçirdiği maillere göre eski baş savcı Dominic Grieve ve Meclis yazmanı Colin Lee'nin "Brexit'i engellemek" için iş birliği içinde olduğu belirlendi

İRAN – IRAN DAILY

İran'da yayın yapan Iran Daily gazetesinde de AB ile Tahran arasındaki ekonomik iş birliğinin yakında yeniden sağlanacağı ve ilişkilerin kuvvetlendirilerek devam ettirileceği yazıldı.

Dünyadan pazar manşetleri