2016 yılının trend renkleri belli oldu

Geride bırakmaya hazırlandığımız 2015 yılının dekorasyon rengi ‘Marsala’ bu sezon yerini pastel tonlarına bırakacak. Sezonun renk trendlerine yön veren ve her yıl ‘yılın rengi’ uygulaması ile yıla damga vuracak rengi belirleyen Pantone Color Enstitüsü; 2016 yılının renklerini açıklamıştır: Pembe Kuvars ve Dingin mavi.

2016 yılının trend renkleri belli oldu

2016'YA PASTEL TONLAR DAMGA VURACAK

Moda dünyasına ve ev dekorasyonuna damga vuracak pastel tonlar doğal, huzurlu, dingin bir etki yaratacak, özellikle ev dekorasyonunda oldukça ferah ve sakin mekanlar yaratmaya imkan verecektir. Modern hayatın koşturmacası, evlerde sakinlik ve dinginlik bulmak isteğini de beraberinde getirince; 2016 yılında pembenin en cool tonu olan Pembe Kuvars ve mavinin huzur içinde barındıran tonu olan Dingin Mavi ağırlıklı dekorasyon önerileri ön plana çıkmıştır.

2016 yılının trend renkleri belli oldu

2016 DEKORASYON TRENDİ

2015 yılında gri renk, ev dekorasyonuna damasını vuran bir renk olmuştur. Açıktan-koyuya kadar grinin her tonu, evin her mekânına rahatlıkla uygulanabilmektedir. 2016 yılının moda renkleri olarak seçilen pembe kuvars ve dingin maviye de en iyi uyum sağlayan üçüncü renk gri olacaktır. Doğal bir dekorasyon yaratmak isteyenler grinin nötr havasını, dingin ve huzurlu renkler olan pembe kuvars ve dingin mavi ile birleştirebilirler.

2016 yılının trend renkleri belli oldu