Kılıçdaroğlu Pendik'teki kaçak evler için tapu sözü verdi
ensonhaber.com

f

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında çeşitli şehirlerde hazine arazisine kaçak ev yapıp vergi bile ödemeden yıllardır yaşayan insanlara tapu sözü verdi.

"BİRÇOK KENTTE TAPU VERECEĞİZ"

Başta İstanbul'un bazı bölgeleri olmak üzere çeşitli kentlerde tapu tahsis belgeleri konusunda sorunlar olduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, "Söz, herkesi ev bark sahibi yapacağız. Tapusunu vereceğiz, alın teriyle güvenceyle gidecek evinde oturacak." dedi.

"PENDİK'İ BİZE VERİN, TAPU VERELİM"

Kılıçdaroğlu, bir ev sahibi olabilmek için binlerce liralık borçların altına giren insanları düşünmeden, oy toplamak için "Çınarlıdere'den gelen arkadaşlarım orada 50 yıldır oturuyor. Size sözüm söz, Pendik'i önümüzdeki seçimde bize verin 6 ayda tapularınızı vereceğiz." diye konuştu.

CHP lideri şu ifadeleri kullandı:

"50 YILDIR OTURUYORLAR"

"Pendik Çınardere'den gelen arkadaşlar var. Hangi partiden olursa olsun her vatandaşa burdan sevgi saygı gönderiyoruz. Amacımız çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmaktır.

Vatandaşın derdi varken siyasi partiler kavga ediyorsa burada sorun var demektir. Çınardere'den gelen arkadaşlarım orada 50 yıldır oturuyorlar.

Orası onlar için vatanın ayrılmaz bir parçası. 460 aile var benzer pozisyonda. Kartal Belediyesi'nde de böyle bir sorun vardı ama Kartal Belediyesi tapu sorununu çözdü.

Kılıçdaroğlu Pendik'teki kaçak evler için tapu sözü verdi VİDEO

"SÖZÜM SÖZ PENDİK'İ VERİN TAPULARI VERELİM"

Size sözüm söz Pendik'i önümüzdeki seçimlerde bize verin, ilk 6 ayda sorununuzu çözüp, tapularınızı vereceğiz. Siyaset sorun yaratma değil sorunları çözme alanıdır.

Ankaradaki beylerin siyaset anlayışında sorun çözmek yok, cebimi nasıl doldururum, vergi nasıl götürürüm var."

Kılıçdaroğlu Pendik'teki kaçak evler için tapu sözü verdi