Binali Yıldırım oyunu kullandı
ensonhaber.com

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul Tuzla'daki Emlak Konut Cemil Meriç Ortaokulu'nda 1049 no'lu sandıkta oyunu kullandı.

"KONUŞMA SIRASI İSTANBULLU HEMŞEHRİLERİMİZİN"

Oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Binali Yıldırım, "Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. İnşallah bugün oy kullanma süresi bitince oylar sayılacak. Gelecek 5 yıl için İstanbul'u kim yönetecek İstanbullular karar vermiş olacak.

İstanbul halkının verdiği karar başımız gözümüz üzerine. İstanbullular en doğru karar verecektir. Buna yürekten inanıyorum.

6 Mayıs'tan itibaren kampanyamızı yaptık. Projelerimizi anlattık, bir konuştuk iki dinledik. Konuşma sırası İstanbullu hemşehrilerimizin.

Binali Yıldırım oyunu kullandı ViDEO

Binali Yıldırım oyunu kullandı

"KIRGINLIKLARI BIRAKMA GELECEĞE ODAKLANMA ZAMANI"

İstanbul'un bir dünya şehri olması için bugüne kadar ülke genelinde elde edindiğimiz tecrübeleri uygulamak için seçimler önemli bir fırsat. Rabbim hayırlı uğurlu kılsın. Kampanya esnasında kırgınlıklar olabilir.

Rakipler arasında da olabilir veya vatandaşlarımızdan kırgınlıklar olabilir. Bugün artık kırgınlıkları bırakmak, geleceğe odaklanma zamanıdır diye düşünüyorum. Bilerek, bilmeyerek eğer bir İstanbullu kardeşimize, rakiplere bir yanlış yaptıysak, haksızlık yaptıysak helallik istiyorum. Seçimlerimiz hayırlı olsun.

Binali Yıldırım oyunu kullandı

"ANADOLU'DAN GELEN VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Torun çok bizde, bugün Ahsen ile Erhan geldi. Bu defa kura ile belirlemedik torunları, diğerleri çizgi filme dalmıştı.

Bu seçimde sadece İstanbul seçmeni değil, Anadolu'nun her yerindeki vatandaşlarımız İstanbul'la ilgilediler. Kampanyaya katılan, Anadolu'dan gelen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Binali Yıldırım oyunu kullandı

"İSTANBUL'DA TAKİP EDECEĞİZ"

Seçimleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım oyunu kullandı

Binali Yıldırım oyunu kullandı