9 terörist hava operasyonlarıyla öldürüldü
ensonhaber.com

Terörle mücadelede taarruz döneminde olan Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya ağır darbeler vurmaya devam ediyor.

Örgüte yönelik düzenlenen 3 farklı operasyonda 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ise, Mehmetçik ile çatışmayı göze alamayan 2 PKK'lı çareyi teslim olmakta buldu.

TUNCELİ'DE 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Merkez Kırsalında eylem yapma hazırlığı içinde olan teröristlere yönelik İl Jandarma Komutanlığımızca başlatılan operasyon kapsamında tespit edilen 4 BTÖ mensubu terörist hava kuvvetleri desteğiyle etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

Hakkari Yüksekova'da yakalanan teröristler VİDEO

OPERASYONLAR KARARLILIKLA SÜRÜYOR

Valilik bölgede operasyonun devam ettiğini terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğünü de aktardı.

9 terörist hava operasyonlarıyla öldürüldü

ŞIRNAK VE KUZEY IRAK'TA 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

İnsansız hava aracı Şırnak'ın Gabar Dağı Alkemer mevkisinde ise bir grup terörist tespit etti. Hava destekli operasyonla 2 terörist vuruldu. Kuzey Irak'taki operasyonda da 3 terörist öldürüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, "Şırnak kırsalı ile Irak kuzeyi Hakurk bölgelerine 16-17 Eylül 2018 tarihlerinde icra edilen hava harekâtları neticesinde, üs bölgelerimize saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı beş terörist etkisiz hale getirilmiştir." denildi.