3 ay önceden bilet aldılar Barça'yı izleyemeden döndüler

KRALSPOR

Geçtiğimiz hafta La Liga'da oynanan olaylı Barcelona-Las Palmas maçının perde arkasında filmlere konu olacak bir olay yaşandı.

NEYMAR HAYRANI OĞULLARI İÇİN GELDİLER

Neymar hayranı 7 yaşınaki oğulları Rudy için Barcelona-Las Palmas maçına 3 ay önceden bilet alan Avustralyalı aile çifte şok yaşadı.

3 ay önceden bilet aldılar Barça'yı izleyemeden döndüler

Öncelikle Avustralya'da oynanan Brezilya-Arjantin maçına oğulları Rudy Neymar'ı izlesin diye bilet alan aile, Brezilyalı yıldızın Japonya'da olmasından dolayı hayal kırıklığı yaşadılar. Neymar'ı izleyemeyen aile Rudy için bu kez Barcelona maçına bilet almaya karar verdi.

MAÇI İZLEYEMEDEN DÖNDÜLER

La Liga'nın fisktürü açıklandıktan sonra tatil için Avrupa turuna çıkacak olan aile, 3 ay önceden Barcelona-Las Palmas maçına bilet aldı. Ancak aile ilk şoku Neymar'ın Barcelona'dan PSG'ye satılmasıyla yaşadı. Oğulları Rudy'nin Neymar'ı izleme isteği gerçekleşmeyecek olmasına rağmen Avustralya'dan Barcelona maçı için kente gelen aile ikinci şoku da burada yaşadı.

3 ay önceden bilet aldılar Barça'yı izleyemeden döndüler

(Barcelona-Las Palmas maçı için stada gelen Barcelona taraftarları)

1 Ekim'de gerçekleşen ve büyük olaylara sahne olan Katalonya Referandumu sebebiyle Barcelona-Las Palmas maçının seyircisiz oynanmasına karar verildi. Neymar'ı görme hayalleri suya düşen ailenin, Barcelona maçı izleme şansı da olmadı.

3 ay önceden Neymar'ı görmek için Barcelona maçına bilet alan aile, ne Neymar'ı gördü ne de Barcelona'yı izledi. Avustralyalı aile Camp Nou'nun önünde fotoğraf çektirip ülkelerine döndü.