Nusaybin'de 69 terörist teslim oldu

h

Güvenlik güçlerinin etkili operasyonlarıyla darbe üstüne darbe yiyen terör örgütü PKK çorap söküğü gibi çözülmeye başladı. Mardin Nusaybin’de yürütülen “Atmaca-7 Operasyonu” kapsamında köşeye sıkıştırılan teröristler gruplar halinde teslim oluyor.

Önceki gün 6’sı kadın 25 terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştu. Dün de 10’u kadın 42 terörist Yenişehir Mahallesi Tunç Sokak’ta teslim oldu.

SORUMLULAR DA TESLİM OLDU

Dün teslim olanlardan 4’ünün, 4 mahallenin üst düzey ‘gençlik örgütlenmesi’ sorumluları oldukları belirlendi. 42 teröristin kırsaldan gelen teröristlere karşı çıkarak topluca teslim oldukları kaydedildi.

"BİZ OLSAK ASKERİN KAFASINA SIKARDIK"

Mehmetçiğin teslim olan teröristlere yönelik sergilediği tutum, örgütteki çözülmeyi hızlandırdı. Nitekim daha önce teslim olan teröristlerden Zehra Kaya da, “Biz olsak askerin kafasına sıkardık, oysa asker bizi insanca muamele etti” demişti.

Nusaybin'de 69 terörist teslim oldu

Nusaybin'de 69 terörist teslim oldu

Nusaybin'de 69 terörist teslim oldu

Nusaybin'de 69 terörist teslim oldu

125 TERÖRİST DAHA VAR

İlçede bugüne kadar, 437 PKK’lının etkisiz hale getirildiği ve 1027 el yapımı patlayıcının imha edildiği belirtildi. Nusaybin’de halen 125 kadar terörist olduğu sanılıyor.

Askerden teröristlere: Kardeşlerine silah çekmeyi bırak VİDEO

Nusaybin'de 42 terörist teslim oldu VİDEO

Nusaybin'deki 25 teröristin teslim olma anı VİDEO