3 partiden HDP'ye bayram ziyareti
AA

HDP Genel Merkezi'nde ziyaretçileri partinin Eş Genel Başkan Yardımcısı Sezai Temelli ile Parti Meclisi (PM) üyeleri Emirali Türkmen ve Songül Erol Abdil, ağırladı.

İLK ZİYARET CHP'DEN

HDP'nin ilk konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Parti Meclisi (PM) üyesi Yıldırım Kaya ve Gençlik Kolları MYK üyesi Cihan Demirtaşoğlu, oldu.

"DOSTLAR BULUŞTU"

Cankurtaran, ziyaretin başlangıcında, "Dostlar buluştu. Güzel. Keşke bütün Türkiye böyle olabilse." dedi.

3 partiden HDP'ye bayram ziyareti

Bayramın huzurun, kardeşliğin, barışın, umudun tazelendiği günler olduğunu ifade eden Cankurtaran, "Bugün baktığımızda umuda gölge düşüyor. Her gün yeni bir mağduriyet tanımı oluşturuluyor Türkiye'de. Her gün Olağanüstü Hal (OHAL), Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile bambaşka mağduriyetler ve bambaşka insan hakları, demokrasi, basın özgürlüğü ihlali yaşıyoruz." diye konuştu.

DSP'NİN ZİYARETİ

CHP heyetinin ardından, HDP'yi DSP Genel Başkan Yardımcısı Erdinç Özdil ile PM Üyesi ve Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Aydemir, ziyaret etti.

3 partiden HDP'ye bayram ziyareti

SAADET PARTİSİ EN SON GİTTİ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek de partisinin Yüksek Disiplin Komisyonu Başkanı Ali Vural ve Cemal Sertkaya ile yaptığı ziyarette, Türkiye'nin geçtiği sıkıntılı süreçte bütün kesimlerin dikkatli olması gerektiğine vurgu yaparak, oyunlara gelinmemesini istedi.

3 partiden HDP'ye bayram ziyareti

3 partiden HDP'ye bayram ziyareti

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)