Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Keçiören Ufuktepe Bademlik Mahallesinde 1 Şubat 2010 tarihinde meydana gelen olayda 6 yaşındaki S.A abisi M.A ile oyun oynamak üzere öğle saatlerinde evden ayrıldı.
APARTMAN BOŞLUĞUNDA TACİZ
Yaklaşık 1 saat sonra tek başına eve gelen S.A. annesinin niye geç geldiğini sorması tanımadığı bir kişinin kendisini apartmanın bodrum katına indirdiğini ve üzerindekileri çıkarttıktan sonra elle tacizde bulunduğunu söyledi. Küçük kız çocuğu, tanımadığı kişinin apartman dışındaki diğer çocukların sesini duyduktan sonra, ''Sana meyve suyu getireceğim'' diyerek yanından ayrıldığını söyledi.
ÖNCE PLAKAYI TESBİT ETTİLER
Bunun üzerine S.A'nın annesi N.A. durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, taciz zanlısının sarı renkli motosiklet kullandığını belirledi. Yaklaşık 1 ay boyunca sarı motosikletin plakasını tespit etmek için çok sayıda güvenlik kamerası görüntüsünü inceleyen ve olayın meydana geldiği bölgede nöbet tutan ekipler, ilk önce plakayı, ardından da zanlıyı tespit etti.
Keçiören'de unlu mamuller satan bir iş yerinin sahibi olduğu, evli ve 1 çocuğu bulunduğu öğrenilen zanlı Ferhat T. iş yerinde gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere emniyet götürülen zanlı burada küçük kız çocuğu tarafından da teşhis edildi. Sorgulamasında suçlamaları reddeden zanlı, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.
























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder