Atatürk Caddesi’nde 6 katlı bir iş merkezinin üst katında faaliyet gösteren bilardo salonunun işletmecisi Necmettin Ö. (34), iş yerinin girişinde bıçaklanarak, öldürüldü. Necmettin Ö’nün boğazı ve cinsel organının kesildiği, vücudunda da çok sayıda bıçak darbesi bulunduğu öğrenildi.
Necmettin Ö’nün cesedi, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, iş merkezindeki bazı iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarına göre olayın ardından kaçan zanlının 24 yaşındaki Ö.A. olduğu tespit edildi.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da olay yerinde incelemelerde bulundu.
Necmettin Ö’nün sinir krizi geçiren ve cesedinin olduğu bölgeye gitmek isteyen yakınlarını, polis ekipleri güçlükle önledi.
Cinayetin namus meselesi nedeniyle işlendiği, Necmettin Ö’nün, bir süre önce intihar eden zanlının kız kardeşi G.A. ile arkadaş olduğu öne sürüldü.
























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder