Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yakışan birlik olmaktır
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Düzce İl Kongresi'nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yakışan birlik olmaktır

Erdoğan konuşmasında isim vermeden Abdullah Gül ve Bülent Arınç'ın KHK konusundaki eleştirilerine değinerek "Türkiye yanarken, insanlık inim inim inlerken sesi soluğu çıkmayanlar, bir anda sahaya inmeye, olur olmadık konuşmaya başladılar. Bu tepkisellik nereden çıktı. Biz saflarımızı sıklaştırırken bu bozgunculuk nedir. Bize yakışan birlik olmaktır, beraber olmaktır." şeklinde konuştu.

Erdoğan: Biz saflarımızı sıklaştırırken bu bozgunculuk nedir VİDEO

Erdoğan'ın AK Parti İl Kongresi'nde yaptığı konuşmasından satır başları şöyle:

"BERABER OLDUĞUMUZ ARKADAŞLARIN OLMASI BİZİ ÜZDÜ"

"16 Nisan'da ne oldu gördünüz. Birileri 'hayır' kampanyası sürdürdü. Beraber olduğumuz arkadaşların olması bizi üzdü. Hiç önemli değil. Kişi sevdikleri ile beraber hasrolacaktır. Siyaset boşluk kabul etmez. Birileri gider bizi binbir yalanla başka türlü anlatır. Birileri gider, Bolu Dağı Tüneli'ni patateslerle doldurmaya, doğalgazla doldurmaya çalışır. Fakat biz bu aklı evvellere işin doğrusunu anlattık. Bolu Dağı'nın nasıl geçileceğini gösterdik. Şimdiden çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık yürek bırakmayacak, bu şekilde çalışmalara başlayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yakışan birlik olmaktır

"BU TEPKİSELLİK NEREDEN ÇIKTI?"

Bizi asıl üzen, böyle bir zatla, böyle bir parti ile aynı istikamette güya siyaset yapanları görüyor olmamızdır. En küçük tepkilerini görmediğimiz kişiler olur olmaz konularda konuşmaya başladı. Hayırdır bir anda bu hız, bu tepkisellik nereden çıktı? Bu bozgunculuk merakının sebebi nedir? Bize yakışan birlik olmaktır, beraber olmaktır. Dayanışma içinde olmak gerekir.

Miladi takvime göre 2018 yılına giriyoruz. Öncelikle milletimizin ve tüm insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bize yakışan birlik olmaktır