46 yaşındaki kadın kendi torununu doğurdu
Ajanslar

doğum

25 yaşındaki Alice Hohenhaus'a 4 yaşındayken lösemi teşhisi koyuldu. Hastalığı iyiye giderken 9 yaşına gelince tekrarladı. Gördüğü ışın tedavisi nedeniyle oluşan yara dokusu ilerde çocuk sahibi olmasını zor hale getirdi.

Mucizevi bir şekilde 23 yaşında doğal yollarla hamile kalan Alice 15 haftalıkken bebeğini kaybetti. Doktorlar, rahminin hamilelik süresi boyunca çocuk taşıyamayacağını söyledi.

ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Annesi Theresa Hohenhaus, Alice'in çocuk sahibi olma hayalini gerçekleştirmek için elini taşın altına koydu ve taşıyıcı anne olmayı önerdi.

46 yaşındaki kadının yaptığı açıklamada, "İlk başta doğum yapmak için çok yaşlı olduğumu ve Alice'in böyle birşeyi kabul etmeyeceğini düşündüm. Ancak daha önce 2 kez kızımı kaybetmenin eşiğine geldim. Onu mutlu görmek her şeye değer." diye konuştu.

Alice ve annesi hamilelik süresince bütün kontrollere beraber gidip beraber ağladılar. Theresa karnındaki bebeği çocuğu değil torunu olarak benimsedi. Doğum sırasında bebeğin göbek bağını Alice kesti. Anneanne bunun, hayatının en güzel deneyimi olduğunu ve çocuklarını mutlu etmek için her şeyi yapabileceğini söyledi.

46 yaşındaki kadın kendi torununu doğurdu

46 yaşındaki kadın kendi torununu doğurdu