52 yıllık eşe seni çok seviyorum sürprizi
DHA

Pamukkale ilçesi Gökpınar Mahallesi'nde yaşayan Hatice-Mehmet Kıybar çifti, 1967 yılında, Çivril ilçesinde tanışarak dünya evine girdi. Mehmet Kıybar, vatani görevini yaptıktan sonra 1970 yılında, eşiyle birlikte İsviçre'ye işçi olarak çalışmaya gitti.

BİRLİKTE DİKTİKLERİ AĞACIN YAPRAKLARINDAN SÜRPRİZ HAZIRLADI

Çiftin evliliklerinden 3 çocuğu olurken, Mehmet Kıybar'ın eşine sevgisi hiç eksilmedi. Kıybar çifti, 2018 yılında ise Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Her gün eşine ev işlerinde yardım eden Kıybar, eşi için onlarca şiir ve mani yazdı. Hatice Kıybar ile dünyaevine girdikten bu yana romantizmi elden bırakmayan Kıybar, eşini mutlu edebilmek için bu kez farklı bir sürpriz hazırladı.

Birlikte bahçelerine diktikleri ağaçlardan dökülen yaprakları tırmıkla toplayan Kıybar, evlerinin önüne bu yapraklarla 'Gülüm seni çok seviyorum' yazdı. Yazıyı balkondan gören ve oldukça duygulanan Hatice Kıybar ise aşağıya inip, eşine sarılarak sürprizi için teşekkür etti.

52 yıllık eşe seni çok seviyorum sürprizi

"SEVGİ EMEK İSTER"

Eşinin kendisini hep mutlu ettiğini, bu yüzden ona hediyeler alıp sürprizler yaptığını dile getiren Mehmet Kıybar, "Eşime karşı sevgim hiç eksilmedi. Aksine hep arttı. Ona olan sevgim ölene kadar devam edecek. Onun için her şeyi yaparım. Geçtiğimiz gün de onun için topladığım yapraklarla yazı yazdım. Sevgi emek ister, sabır ister, cesaret ister. Ben romantik bir adamımdır. Eşime sürprizler yapmaya devam edeceğim." dedi.

52 yıllık eşe seni çok seviyorum sürprizi VİDEO

"BELİ AĞRIMASINA RAĞMEN SÜRPRİZ HAZIRLAMIŞ"

Hatice Kıybar ise "Eşimin bana hazırladığı sürpriz beni çok mutlu etti. Belinin ağrısına rağmen benim sevinmem için çabalamış. Balkona çıktım, gördüklerim karşısında çok şaşırdım. O zaten hep böyle sürprizler yapar. Romantik bir insandır, bana şiirler yazar. Her doğum günümde bir kucak dolusu gülle eve gelir. Allah ona uzun ömür versin. Bunca yıllık evliyiz daha birbirimizi kırmamışızdır. Herkese böyle güzel bir evlilik nasip olsun." diye konuştu.
52 yıllık eşe seni çok seviyorum sürprizi

52 yıllık eşe seni çok seviyorum sürprizi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)