Erdoğan: HDP-CHP-İP-Saadet ittifakı kıyamet alameti
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, HDP-CHP-İyi Parti-Saadet ittifakına "Kıyamet alameti, nereden nereye geldik." değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

"AK PARTİ MİLLETLE BERABER OLAN BİR PARTİDİR"

"Mahalli seçimler için yeniden ara verilene kadar gündemimizdeki meselelerden öncelikli olanları süratla görüşmeli ve hayata geçirmeliyiz. AK Parti'de parti içi yarış bir demokrasi şölenidir. Bu isim resmen açıklandığı andan itibaren artık her şey geride kalır. AK Parti'nin bir başka önemli özelliği de seçimden seçime millete giden değil her gün milletle beraber olan bir parti olmasıdır. Bizim için asıl olan milletimizin gönlünü kazanmaktır. Bunu başardığımızda seçimini nasıl olsa kazanırız. Bizim için asıl olan milletimizin gönlünü kazanmaktır.

Erdoğan: HDP-CHP-İP-Saadet ittifakı kıyamet alameti ViDEO

"TÜM GÜCÜMÜZLE SAHAYA İNDİK"

Bu ylın sonunda satın alma paritesine göre ülkemizi 13. sıradan 12. sıraya yükseltmiş olacağız. AK Parti olarak 31 Mart seçimleriyle ilgili hazırlıklarımızı tamamladık ve tüm gücümüzle sahaya indik.

Erdoğan: HDP-CHP-İP-Saadet ittifakı kıyamet alameti

"TÜRKİYE GÜÇLENİRSE, BİZ DE DAHA BÜYÜK HAYALLER KURARIZ"

AK Parti'nin geleceği ile ülkemizin geleceğini asla farklı görmediğimizi anlatacağız. Milletimiz varsa bizim de var olacağımızı ifade edeceğiz. Türkiye büyükse güçlenirse bizim de daha büyük hayaller kurmaya cesaret bulacağımızı tüm kalplere nakşedeceğiz.

"ÇEVREYE, TARİHE, AHLAKA VE VİCDANA UYGUN ŞEHİRCİLİK NASIL YAPILIR PAYLAŞACAĞIZ"

Bizim dünyamızda, kibrin, büyüklenmenin, efelenmenin, hizipçiliğin, arsızlığın, hırsızlığın, yolsuzluğun, hukuksuzluğun, adaletsizliğin yeri olmadığını bizzat kendi yaşantımızla göstereceğiz. Ülkemizin ve milletimizin şehirlerimizin geleceği ile hayallerimizi milletimize ifade edeceğiz. Çevreye, tarihe, kültüre, sanata, ahlaka ve vicdana uygun şehircilik anlayışıyla nasıl yöneteceğimizi paylaşacağız.

"KALAN 55 GÜNDE 94 RUHUNU ANLATACAĞIZ"

Artık süreç kısalıyor. Şurada 55 günümüz var. Bu 55 günde tüm belediye başkan aday arkadaşlarımız, belediye meclis üyesi olarak belirlenecek arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, tüm teşkilatlarımız sokakta halkımıza bunları enine boyuna anlatmalı. 94 ruhunu anlatacağız. Biz 94'te belediyecilikte nasıl devrim gerçekleştirdik bunları anlatacağız. Biz eserlerimizle konuşacağız, hayal değil gerçekleri anlatacağız. Karşımızdakiler ne anlatacak, yaptıkları bir şey yok ki anlatsınlar. İlk defa oy kullanacak kardeşlerimiz nerede ne yapıldı haberi yok. Bilsinler oylarını kullanırken, ben bunu arıyordum dedirtelim.

Erdoğan: HDP-CHP-İP-Saadet ittifakı kıyamet alameti

"İHRACATTA 168 MİLYAR DOLARA GELDİK"

Fiyatı dövize bağlı olduğu için fiyatı yükselen doğalgaz ve elektrikte yüzde 10 indirime gittik. Asgari ücrette yaklaşık yüzde 26'lık bir artışa gittik. Yatırımı ve istihdamı teşvik etmeye yönelik daha önce başlattığımız uygulamaları uzattık. Bunların yanında devlet hazinesinin gelir-gider dengesini kuracak çok önemli adımlar attık. İhracatta göreve geldiğimizde 36 milyar dolardı, şimdi 168 milyar dolara geldik. Bay Kemal sen bunları bilir misin?

İTTİFAKA "KIYAMET ALAMETİ" YORUMU

Kandil'deki terör örgütüyle iş tutanlarla, kim iş tutuyor? CHP iş tutuyor, İyi Parti iş tutuyor, Saadet iş tutuyor. Şunlara bak. Bunlar kıyamet alameti, biliyor musunuz? Nereden nereye geldik.

"TERÖRİSTLER MÜNBİÇ'TEN ÇIKMAZSA BEKLEME SÜREMİZ BİTER"

Sayın Trump'la bu konularda verimli görüşmeler yapıyoruz ancak alt düzeydeki görüşmelerde aynı verimi elde edemiyoruz. Tatmin edici bir plan yoktur. Anlaşmalara sadığız. Ama sabrımız sınırsız değil. Münbiç'teki teröristler birkaç haftaya çıkarılmazsa bekleme süremiz sona erer. Kendi planlarımızı hayata geçirme yolu doğacaktır. Suriye'deki gelişmelerin ülkemizin geleceği için taşıdığı önem bize her yolu kullanma fırsatı taşıyor. Suriye politikamızda taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Bölgedeki tüm aşiretler 'Ne zaman geliyorsunuz' diye soruyorlar."