Bu hafta 8 film vizyona girecek
ensonhaber.com

Yeni bir haftayı daha geride bırakırken sinema salonlarını da yeni filmler almaya başaldı. Yerli ve yabancı 8 film, izleyicisiyle buluşacak.

SİSTERS BİRADERLER

Fransız film yönetmeni Jacques Audiard'ın, Kanadalı roman yazarı Patrick DeWitt'in "Sisters Kardeşler" adlı kitabından uyarladığı "Sisters Biraderler" izleyici ile buluşacak.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

SARAYIN GÖZDESİ

Yorgos Lanthimos'un yönetmenliğini üstlendiği "Sarayın Gözdesi" adlı filmin başrollerinde, Olivia Colman, Rachel Weisz, Emma Stone, Nicholas Hoult, Mark Gatiss, Joe Alwyn ve James Smith oynuyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

ASLA  GÖZLERİNİ KAÇIRMA

Florian Henckel von Donnersmarck yönetmenliğindeki "Asla Gözlerini Kaçırma" adlı filmde Tom Schilling, Sebastian Koch, Paula Beer, Saskia Rosendahl ve Oliver Masucci rol aldı.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

NEW YORK IN NEW YORK

Muammer Koçak ve Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğini birlikte yaptığı "New York in New York", bir kaza sonrası yolları kesişen üç kişinin hikayesini konu ediniyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

BABAMIN KEMİKLERİ

Goncagül Sunar, Cem Davran, Tanju Tuncel ve Ömer Aydede'nin rol aldığı Özkan Çelik yönetmenliğindeki "Babamın Kemikleri", erken yaşta köyünü terk eden bir adamın yıllar sonra annesinin son isteğini yerine getirmek için köyüne dönüşünü anlatıyor.

SİR-AYET

Onur Aldoğan'ın yönettiği, Demet Oran, Aydan Akboğa, Sinan Taşkan, Gizem Terzi, Ali Burak Küçük ve İlayda Özenses'in rol aldığı "Sir-Ayet", psikolojik sorunlar yaşayan annesini üç arkadaşıyla birlikte ziyaret etmeye giden genç bir kızın ve annesinin hikayesi etrafında dönüyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek

LEGO FİLMİ 2

Mike Mitchell ve Trisha Gum'un yönettiği animasyon türündeki yapım "Lego Filmi 2", sinir bozucu seviyede iyimser Emmet Brickowski'nin uzaydan gelen bir istilacıya karşı koymak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ

Ding Shi'nin yönetmenliğini yaptığı haftanın bir diğer animasyon filmi "Mucize Uğur Böceği" ise Altın Kanyon adındaki vadedilmiş cenneti bulmaya çalışan hayvanların öyküsünü anlatıyor.

Bu hafta 8 film vizyona girecek