'İz Bırakan Ezgiler' bu akşam CRR'da
Özel Haber

Bu akşam saat 20.00’da gerçekleşecek etkinlikte; tanınmış sanatçı ve ozanlar, bireysel ve toplumsal konuları işleyen ezgileri seslendirecek.

Ali Tolga Demirtaş'ın şefliğini yapacağı "İz Bırakan Ezgiler" konserinde; Aykut Kuşkaya, Eşref Ziya Terzi, Taner Yüncüoğlu, Mustafa Demirci ve Murat Kekilli'nin de arasında bulunduğu sanatçılar sahne alacak.

'İz Bırakan Ezgiler' bu akşam CRR'da

ALİ TOLGA DEMİRTAŞ KİMDİR

Konserin şefliğini üstlenen Ali Tolga Demirtaş, Ankara Radyosu'nun açtığı sınavla TRT Ankara Çocuk Korosu'nu birincilikle kazanarak, bu okulda müzik için gerekli olan çeşitli temel bilgiler edindi. Hollanda'da SAE Rotterdam Audio Engineering Programı'nda eğitim gördükten sonra Türkiye'ye dönen Demirtaş; Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, İskender Paydaş, Hüsnü Şenlendirici, Nükhet Duru, Yıldız İbrahimova ve ENBE gibi birçok sanatçıyla çalıştı, Hersesinefis Orkestrası'nda şeflik yaptı.

CRR'DE BU AKŞAM

Konserde; "İbrahim", "Ağlarken Gülebilmek", "Kalksam ve Dirilsem", "Ağlama Karanfil", "Bin Güllü¨ Bağ", "Kızıldeniz'den", "Sultanım", "Hu Kuşu", "Emri Olur", "Onlar Öndeler", "Ben Hep Seni Düşünürüm", "Yalancı Dünya", "Şehide Ağıt", "Vay Deli Gönül", "Okudum Okudum", "Kimi Dosta Varır", "Kuşlar", "Adı İçin Yaşamak", "Sen Sultansın" ve "Ok Gibi" eserler okunacak.