Yönetim Sistemine Farklı Bir Bakış Açısı: Second

Dostlarımızın problemlerini çözerek kazanabileceğimizin en fazlasını elde edebiliriz düşüncesi ile çıktığımız bu yolda sorunlara kısa vadeli çözümler bulmak yerine, farklı bir bakış açısı ile değerlendirerek çözüm üretmenin daha doğru olduğuna inanıyoruz.

Yönetim Sistemine Farklı Bir Bakış Açısı: Second

Her çözüm önerisinin bir değişim gerektirir ve değişim yönetilmesi gereken bir süreçtir. Second Yönetim ve Danışmanlık Hizmetlerinin kapsamı sadece öneri üretmek değil ayrıca önerilerin hayata geçirilmesinde ki kritik süreçte sorumluluk alarak, sürecin istenilen sonuca ulaşmasını sağlamaktır.

SECOND SİZİ SARAR

Verdiği hizmetin merkezinde iş ortaklarının ihtiyaçları olan, sadece bugünü değerlendirerek değil; yarını da öngörerek geniş bir perspektifte çözümler sunan SECOND; müşterilerine rekabet avantajı sağlamak amacıyla iş, ürün, süreç ve teknoloji konularında kesintisiz destek vermektedir.

Yönetim Sistemine Farklı Bir Bakış Açısı: Second

Second Yönetim ve Danışmanlık LTD.ŞTİ. Kurucusu Gökhan KOPUZ; "Second; Ekonomi, iş ve özel hayatınızın getirdiği zorluklar karşısında ayağınız her takıldığında, hizmetlerimiz çerçevesinde destek alabileceğiniz bir adrestir."diyor.

Second Yönetim ve Danışmanlık; Filo Yönetim Hizmetleri, Bilişim Hizmetleri, İnsan Kaynakları, Mali Hizmetler, Finans Hizmetleri, Hukuk Hizmetleri, Medya ve Tanıtım Hizmetlerini alanında uzman çözüm ortakları ile müşterilerine sonuç odaklı çözümler sunuyor.

www.2nd.com.tr