8'inci kattan düşen kızın mucize kurtuluşu
Ajanslar

1

7 Haziran'da Ümraniye'deki bir rezidansta yaşanan olayda, Kırgızistan'da yaşayan Ruslanova, ablasıyla birlikte İstanbul'a gezmeye geldi. İki kardeş, ablanın üniversiteden arkadaşı Alev A.'nın söz konusu rezidanstaki dairesine gitti. Abla Bahtıgül Ruslanova akşam saatlerinde alışveriş için evden çıktı.

DENGESİNİ KAYBEDİP 8. KATTAN DÜŞTÜ

Evde Alev A. ile yalnız kalan Alina, pencereden site havuzuna baktığı sırada dengesini kaybederek 8'inci kattan aşağı düştü.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

O sırada büyük bir mucize yaşandı. Genç kız, aşağıda bulunan tentelerin üzerine düştü ve hızı azaldıktan sonra da beton zemine çakıldı. Bilinci kapanan Alina, siteye çağırılan ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"BÜYÜK BİR MUCİZE SONUCU HAYATTA KALDI"

Ortopedi servisine alınan Alina'nın sağ kolunda ve belinde bazı kırıklıklar meydana geldiği ve vücudunun bazı yerlerinde zedelenme olduğu tespit edildi. Genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Abla Bahtıgül Ruslanova, "Arkadaşım kardeşimin aniden dengesini kaybedip düştüğünü söyledi. Çok şükür büyük bir mucize sonucu hayatta kaldı" dedi. Konuyla ilgili Ümraniye Çocuk Büro Amirliği soruşturma başlattı.

8'inci kattan düşen kızın mucize kurtuluşu