9 yaşındaki iki kıza tecavüz eden sapığa 45 yıl hapis

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güneşli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 2010 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde sokakta oynayan 9 yaşında iki kız çocuğunu "saklambaç oynayalım" diye kandıran Ozan Ö. (30), çocukları ıssız bir yere götürdükten sonra ellerini bağlayıp ağızlarını kapattıktan sonra cinsel istismarda bulundu.

9 yaşındaki iki kıza tecavüz eden sapığa 45 yıl hapis

''AİLELERİNİZE SÖYLERSENİZ SİZİ ÖLDÜRÜRÜM''

Kız çocuklarını "Ailenize söylerseniz sizi öldürürüm" diye tehdit ettikten sonra bıraktı. Eve giden çocukların durumunda farklılık olduğunu anlayan aileler çocuklarına ne olduğunu sordu. Bir süre bir şey olmadığını söyleyen çocuklar daha sonra ağlayarak yaşadıkları olayı anlattı. Bunun üzerine aileler polise başvurdu. Çocuklardan alınan eşkal doğrultusunda Ozan Ö. yakalandı.

SAPIK KARARI YARGITAYA GÖTÜRDÜ

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan sanık, aradan 2 yıl geçtikten sonra tutuksuz yargılanmaya başlandı. 2013 yılında yerel mahkeme Ozan Ö.'ye cinsel istismar ve kişi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından 45 yıl 8 ay 22 gün hapis cezası verdi. Ancak Ozan Ö. bu kararı Yargıtay'a götürerek temyiz etmek istedi. Yargıtay da kararı Mayıs 2014'te onadı.

YAKALAMA EMRİ ÇIKTI

Bunun üzerine Ozan Ö. hakkında yakalama emri çıktı. Ancak İskenderun polisi Ozan Ö.'yü İskenderun'da bulamadı. Aranan Ozan Ö.'nün Adana'da olduğu tespit edilirken, bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, hükümlünün Güneşli Mahallesi'ndeki bir evde olduğunu tespit etti. Eve yapılan baskında yakalanan Ozan Ö. işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderildi.