Erdoğan: Polisin kolunu ısıran vekil için gereğini yapıyoruz
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'daki toplu açılış töreninde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Van'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP milletvekillerinden Saliha Aydeniz'in, açtığı pankartı almaya çalışan kadın polis memurunun kolunu ısırması üzerine açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birkaç gün önce bu ittifakın küçük ortağı, İmralı'daki terörist başı ve diğer katiller için yürüyüş yapmaya yeltendi.

"BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜN TEHDİTLERİNE RAĞMEN POLİSİMİZ TAVİZ VERMEDİ"

Emniyet güçlerimiz tüm tedbirleri aldı ve haklı olarak böyle bir provokasyona müsaade etmedi. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının tüm kışkırtmalarına, hakaretlerine, tehditlerine rağmen polisimiz kararlı tavrından asla taviz vermedi.

Erdoğan: Polisin kolunu ısıran vekil için gereğini yapıyoruz ViDEO

Erdoğan: Polisin kolunu ısıran vekil için gereğini yapıyoruz

POLİSİN KOLUNU ISIRAN VEKİLE CHP TEK BİR ELEŞTİRİDE BULUNMADI

Bu sırada örgütün şehir kadrosundan sözde bir milletvekili, benim bir hanım polis kardeşimin kolunu ısırarak, onu hastanelik etti. Tabii gereğini yapıyoruz, yapacağız. O ayrı mesele.

Ne CHP'den ne de ittifakın diğer ortaklarından tek bir kınama, tek bir eleştiri bile duyulmadı.

Erdoğan: Polisin kolunu ısıran vekil için gereğini yapıyoruz

CHP, POLİSLERİMİZİ HEDEF GÖSTERMEKTEN ÇEKİNMİYOR

Yine aynı şekilde geçen hafta, Adana'da Seyhan'daki seçim büromuza, arkadaşlarımız toplantı halindeyken bölücü örgütün uzantıları tarafından, bir terör eylemi düzenlendi. Bu kesimlerden yine bir tepki gelmedi.

Ancak  aynı CHP, bölücü örgütün emriyle yapılan eyleme hukuki sınırlar içinde müdahale eden polislerimizi 'Vekiller dövülüyor'. diyerek hedef göstermekten çekinmiyor."

Erdoğan: Polisin kolunu ısıran vekil için gereğini yapıyoruz