YORUMLARINIZ
DOLAR /
Alış
1,2525
Değişim
-0.63
EURO /
Alış
1,9355
Değişim
-0.82
IMKB
41.831


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çıplak fotoğraf işinden etti

Çıplak poz veren öğretmen işinden oldu.
09 Mayıs 2008 / 18:25
Ciplak-fotograf-isinden-etti
Avusturalya‘da bir kadın dergisine eşi ile birlikte çıplak poz veren öğretmen işinden oldu.

Sidney kentindeki Narraweena Devlet Okulu'nda öğretmenlik yapan 24 yaşındaki Lynne Tziolas, yine kendisi gibi öğretmen olan eşi Antonios Tziolas ile birlikte Avustralya‘da yayım yapan bir kadın dergisine verdiği cüretkar fotoğraflar yüzünden okul yonetimi tarafindan işinden atıldı.


Lynne Tziolas‘in CLEO Dergisi'ne eşi ile verdiği samimi pozları gören aileler okul idaresine geçtiğimiz hafa içinde sikayette bulundular. Narraweena Devlet Okulu idaresi öğretmenleri hakkındaki şikayeti değerlendirerek genç öğretmenin okuldan atılması yönünde karar verdi.

Hakkında verilen kararın çok yanlış olduğunu söyleyen Lynne Tziolas‘a da okulda eğitim gören bazı öğrencilerin ailelerindan destek gelerek tekrar gorevinin başına dönmesi yolunda imza kampanyası başlatıldı. Antonios Tziolas ise eşinin görev yaptığı okuluna mutlaka geri dönmesi gerektigini belirterek “Biz sadece ayakta durarak poz verdik, başka bir şey yapmadık yeniden yapabilirim” dedi.

NSW Egitim Departmaı konu ile ilgili yaptığı açıklamada Lynne Tziolas hakkında ailelerden gelen sikayetler üzerine geçici bir süre için işinden uzaklaştırildığını, konu hakkında araştırmalaının devam ettiğini belirtti.

Milliyet







amma yobazlar
amma yobazlar 3.dünya ülkesi ,çağdaş değiller öğretmene yazık olmuş
fert yazıyor 09 Mayıs 2008 Cuma 21:04
bizde olsa
bizde olsa aman laiklik gidiyor olmaz denir öğretmen atılmazdı adamlar bizimkilerden iyi...
sencer yazıyor 09 Mayıs 2008 Cuma 20:42



KÖŞESİZ YAZARLAR