Enson Haber Sitesi Güncel Haberler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmenlere özel ucuz kredi

Halkbank, Öğretmenler Günü Kredi Kampanyası ile tüm öğretmenlere kredi olanağı sunduğunu duyurdu.
19 Kasım 2008 / 11:03
ogretmenlere-ozel-ucuz-kredi-
Halkbank, 24 Kasım'a özel ürünü "Öğretmenler Günü Kredi Kampanyası" ile tüm öğretmenlere kredi olanağı sunduğunu duyurdu.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, kampanya kapsamında öğretmenlerin, 28 Kasım 2008 tarihine kadar aylık yüzde 1,89'luk faiz oranı ve 24 ay vade ile bireysel ihtiyaç kredisi kullanabildikleri ve maaşlarının 10 katına kadar kefilsiz yararlanabildikleri kaydedildi.

Kampanyadan kamu-özel ayrımı olmaksızın anaokulu, kreş, ilk ve orta dereceli okullar, askeri okullar, polis okulları, dershaneler gibi her türlü eğitim kurumunda görev yapan öğretmenler, üniversite ve dengi yüksekokullardaki öğretim görevlileri, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm idari birimler ile il veya ilçe milli eğitim müdürlüklerindeki öğretmen ve öğretim görevlilerinin yararlanabildikleri belirtildi.

VAKIFBANK DA FAİZİ DÜŞÜRDÜ
Öğretmenler Günü'ne yönelik özel bir kampanya düzenleyen Vakıfbank da faizi yüzde 1.24'e çekti. Tüm öğretmenlerin yararlanabileceği kredi 10 ay vadeli ve 4 bin YTL limitli olacak.

4 bin YTL kredi alan bir öğretmen, Vakıfbank'ın sunduğu kredi şartlarına göre 10 ay boyunca 433.69 YTL ödeyecek.