Enson Haber Sitesi Güncel Haberler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zirvede FISH konuşuldu

Pazarlama Zirvesi'nde Fish konuşuldu.
02 Aralık 2008 / 15:51
zirvede-fish-konusuldu

Her sene iş dünyasının önde gelen isimlerini ve pazarlama sektörünün profesyonellerini biraraya getiren Pazarlama Zirvesi'nin bu seneki en önemli sunumlarından biri de "Fish" kredi kartı için yapıldı.

Verilen bilgiye göre 9. Pazarlama Zirvesi'ne katılan Boyner Holding CEO'su Cem Boyner ve Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil sunumlarında Fish kartın tüketiciyle buluştuğu ilk günden bugüne kadar ki hikayesini anlattılar.

Fish'in fikir olarak doğumundan pazarlamasına kadar tüm öyküsünü anlatan Boyner Holding CEO'su Cem Boyner ve Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil görüntülerle desteklenmiş sunumlarında kartla ilgili pazarlama ipuçlarını da katılımcılarla paylaştılar.

Öte yandan zirvede, bugün itibariyle 140 binden fazla Fish kredi kartı basıldığı ve yıl sonuna kadar bu sayının 250 bine ulaşmasının hedeflendiği bildirildi. Fish 2,5 ayda 715 kişiye bedava alışveriş şansı kazandırırken, ayrıca kart sahiplerine de 2,5 milyon YTL değerinde hediye dağıttı. (İHA)

HELAL
CEM BOYNER GİBİ YASAL ÇALIŞAN İKİNCİ BİR İNSAN YOKTUR.ADAM YAPTIĞI İŞLERİYLE GÜNDEME GELEN YARATICI,ZEKİ ,İLERİ GÖRÜŞLÜ VE AYNI ZAMANDA BİR MARKA YARATICISI.BENCE CEM BOYNER GİBİ BİRİNİN TÜRKİYEYİ YÖNETMESİ LAZIM.İŞTE O ZAMAN DÜNYANIN GÖZDESİ VE LİDERİ OLURUZ.YOKSA TÜRKİYE KRİZLERLE DİDİNİR.
HALİT HALİLOĞLU yazıyor 02 Aralık 2008 Salı 16:03