YORUMLARINIZ
DOLAR /
Alış
1,2345
Değişim
0.41
EURO /
Alış
1,7605
Değişim
-0.45
IMKB
39.116


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atlas Jet'ten TARTILI uygulama

Yolcuları tartarak uçağa aldılar.
08 Temmuz 2008 / 20:16
Atlas-Jetten-TARTILI-uygulama

Siirt-İstanbul seferini yapan Atlasjet firmasına ait uçak, sıcak ve rüzgarın uçuş güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle biletli 70 yolcudan 34'ünü alarak uçtu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Siirt Meydan Müdür Vekili Ferit Tanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 15.00'te Ankara aktarmalı Siirt-İstanbul seferini gerçekleştirmesi gereken uçağa sıcak ve rüzgarın uçuş güvenliğini tehdit etmesi nedeniyle biletli 70 yolcudan 34'ünün tartılarak alındığını söyledi.

Atlasjet temsilcileri ise pistin aşırı ısınması ve rüzgar nedeniyle uçuş güvenliğini tehlikeye düşürmemek için uçağın belirli bir ağırlıkta havalanmak zorunda kaldığını belirterek, ''Pilotun uyarısı nedeniyle yolcuları sırayla uçağa tartarak aldık. Uçaktaki ağırlık belirli bir seviyeye ulaşınca, biletli 70 yolcudan, ancak 34'ünü alabildik. Binen yolcuların bagajları da uçağa alınmadı. Uçak 34 yolcuyla havalandı'' dediler.

AA








uyduruk uçaklar
2. dünya savaşından kalma uçaklarla uçarsan olacağı bu. en azından insanları tehlikeye atmamışlar ama nasıl oluyoda böyle büyük yatırımlar yapan bu firmalar böyle kötü uçaklarla kendilerini karalayabiliyorlar
cemahmet yazıyor 09 Temmuz 2008 Çarşamba 09:50
Pes ettim...
Böyle bir uygulama ne gördüm ne de duydum. Zaten tabut gibi uçaklarla hizmet veriyorlardı, bun uygulamadan sonra hiç şansları kalmadı benim açımdan
yorumcu yazıyor 08 Temmuz 2008 Salı 20:26



KÖŞESİZ YAZARLAR