Enson Haber Sitesi Güncel Haberler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eruygur'un selefinin acı günü

Eski Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Ertuğrul Kazancı'nın oğlu, intihar etti.
05 Eylül 2008 / 14:31
Eruygurun-selefinin-aci-gunu
Kocaeli'de, eski Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Avukat Ertuğrul Kazancı'nın oğlu, intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Derbent Yüksekokulundan mezun olduğu öğrenilen Mustafa Taylan Kazancı (25), oturdukları Yahya Kaptan Mahallesi F 21 Blok'un giriş katındaki evlerinde, babası Ertuğrul, annesi Sumru ve kardeşi Osman Nuri Kazancı'nın evde bulunduğu sırada yıkanmak için banyoya girdi.

Mustafa Taylan Kazancı'nın uzun süre banyodan çıkmamasından şüphelenerek içeri giren yakınları, genç adamın iple kalorifer borusuna asılı haldeki cesediyle karşılaştılar.

Oğlunun intiharı üzerine anne Sumru Kazancı sinir krizi geçirirken, babası ve kardeşi şok yaşadı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri banyoda ve ceset üzerinde inceleme yaparken, Cumhuriyet Savcısının beklendiği bildirildi.

Mustafa Taylan Kazancı'nın babası Avukat Ertuğrul Kazancı, ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Orgeneral Şener Eruygur'dan önce ADD Genel Başkanlığı yapmıştı.

işte acı
sen ki daha önce nice insanın canını yakmışsındır.belkide evlat acısı bile yaşatmışsındır kimi insanlara işte sende bu gün bu acıyı yaşıyorsun insansan anlarsın ama zannedmiyorum senin insan olduğuna.
ahmet yazıyor 07 Eylül 2008 Pazar 00:18
vicdansız hasan.
Hakaret, küfür, aşağılama vb. ifadeler içeren ve büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmamaktadır. Kriterlerimize uygun olarak yeniden yorum yazmanızı diler, ilginize teşekkür ederiz...
askon yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 20:18
yahya dinosu
Adam olmakla, insan olmanın arasındakı farkı yahya ya bakarak anlayabiliriz tarıkatçılara seyhlre şıhlra yol açmadıkları için gocunuyorsunuz, madem dedğin gibi o zaman depremde en cok zarar gören bölge düzce hendek buralar islamcı kesımın dinci kesımın dindar demiyorum (dindara saygımız sonsuzdur)o zaman buralar yıkılmaz bu kesim zarar görmezdi
yahya dinoyum yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 17:59
yahya menekşe oku
ne yapmış adam da bölyle bir yorum yazdın cahill
ali yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 15:49
sen nasıl bir insansın yahya menekşe
bu nasıl bir zihniyet ya!!!! babasının yaptıklarından dolayı oğlu intihar etmişmiş.... bu millete acıyorum... senin gibi insanların konuşmasına geçiştiren zihniyeti kınıyorum..... ayıp ediyorsunuz çok ayıp!! insan canı bu.. neyani benim babam kötü insan diye allah beni senin baban kötüydü diye cezalandıracakmı beni????
hasan yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 15:41
Hani hep ilahi adaletten bahsedenler var ya !
Babasının yaptıklarının acısı oğlundan çıkmış . İşte bu argümanları tüm toplum olarak terketmeliyiz. İyi insan kötü insan yoktur. Hayatta şanslı olmak iyi insan olmak değildir.
Yahya MENEKŞE yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 14:39