Enson Haber Sitesi Güncel Haberler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsrailli turist çifte hırsızlık suçlaması

Antalya'da İsrailli iki turist, bir iş yerinden saat çalmaya çalıştıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
05 Eylül 2008 / 21:23
Israilli-turist-cifte-hirsizlik-suclamasi
Alanya'ya yolcu gemisiyle gelen İsrailli K. T. ve G. M, alışveriş yapmak için Müftüler Caddesi'ndeki saat mağazasına girdi. İddiaya göre, T. ve kız arkadaşı M, iş yeri çalışanlarının dikkatinin başka yönde olduğu sırada, vitrindeki saatlerden bazılarını alarak çantalarına koydu. Kız arkadaşının çantasına 4 adet saat koyduğu belirtilen T, beşinci saati almak isterken, iş yeri sahipleri Ali Işık ve Ümit Karaduman tarafından fark edildi.

İsrailli turistlere müdahale eden iş yeri sahipleri Işık ve Karaduman ile turistler arasında tartışma başlarken, çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine polis geldi. İş yeri sahiplerinin şikayetçi olması üzerine iki turist, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Işık ve Karaduman, karakolda verdikleri ifadede, İsrailli turistlerin saatleri çalarak çantalarına koyduklarını gördüklerini ve parasını ödemeden saatleri neden çantalarına attıklarını sorunca cevap vermekten kaçınan T'nin kendilerine saldırdığını söyledi.

Olayda, iş yerinin bazı camlarının kırıldığı, çalışanlardan birinin başından hafif şekilde yaralandığı kaydedildi.

AA
onlara serbest
new yotta petrol istasyonunda calisirken 95 yasinda bir kadini motor yagi calarken yakaladimpolis cagirmam gerekiyormus bugun olsa cagiririm yillarca bizi alman dusmani yaptilarbiraz da haketmislergider yahudinin evinde calisirsin cok iyi is cikarirsin ya parani keser ya da hic vermez allahtan amerikan yasalari herkese esit
holmes yazıyor 06 Eylül 2008 Cumartesi 07:05
hahaha
her zaman yaptıkları ilk defa mı duydunuz onların dininde yahudinin malını calmak haram ama kendi dininden olmayanı calmak helal onlarda dinlerinin geregıni yapıolar ama bnm anlamadıgım avrupa ülkesinde bir Türk bunu yapsa rezalet fln die baslık atarlar sonra bi sürü gazete müslümanlıgı kotuler Türk düşmanı ilan edilir anladınız siz onu
hasan yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 22:58
israilli turistler
duty free lerde çalışanlar bilir israillilerin çoğu hırsızlık yapmaya bayılır.
bjk yazıyor 05 Eylül 2008 Cuma 21:54