USD: 1.7447
EUR: 2.3164

İstanbul 0°C

Ankara -6°C

İzmir 1°C

O benim eşim barışabiliriz

Eşi tarafından burnu ve iki kulağı kesildi ama...

16.03.2010 - 18:08

Bingöl'ün Genç ilçesinde eşi tarafından burnu ve iki kulağı kesilen kadın, "O benim eşim, barışabiliriz" dedi.

Genç'te kasaplık yapan ve 3 engelli çocuğu bulunan Giyasettin K., sürekli şiddet uygulayıp, dövdüğü eşi Aysun K. tarafından 3 ay önce İl Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı'na şikayet edildi. Şikayetin ardından gözaltına alınan Gıyasettin K., çıkarıldığı mahkeme tarafından eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanıp 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

BAŞINI DEREYE SOKUP ÇIKARDI
Geçen hafta cezaevinden çıkan Gıyasettin K., cumartesi günü eşini kamyonetle ilçe yakınlarında, Sir Deresi kıyısına götürdü ve yere yatırıp başını defalarca derenin buz gibi sularına sokup çıkarttı. Öfkesi dinmeyen Giyasettin K., daha sonra 7 aylık hamile eşinin kulaklarını ve burnunu bıçakla kesti. Kanlar içinde kıvranan eşini daha sonra yine kamyonetle Genç Devlet Hastanesi kapısına getiren Giyasettin K., ortadan kayboldu.

BİR KULAĞI TAMAMEN KESİLDİ
İlk müdahalesi burada yapılan Aysun K.'nın bir kulağının tamamen kesildiği, diğerinin de yarım kesildiğini belirledi. Hemen harekete geçen jandarma ekipleri, kopan kulak parçasını bulup hastaneye getirdi. Aysun K., kopan parçayla birlikte önce Bingöl'e, ardından Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Elazığ'da Aysun K.'nın kulakları yerine dikilirken, kopan burnunun parçası bulunmadığı için vücudunun diğer bölgelerinden alınan parçalarla burası onarıldı.

İFADESİ ŞAŞIRTTI
Ardından Aysun K., yaşadığı stresle doğum sancıları çekmeye başladı. 4 çocuk annesi genç kadın, sezaryenle kız bebeğini dünyaya getirdi. Yakalanıp gözaltına alınan Gıyasettin K. ise sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine konuldu.

BARIŞABİLİRİZ
Hastanede tedavisi süren Aysun K. ise eşinden şikayetçi olmazken, "Biz konuyu kendi aramızda hallederiz. O benim eşim. Barışabiliriz" demesi şaşkınlık yarattı.

TEDAVİ GÖRMÜŞ
Tutuklanan Gıyasettin K.'nın 2006- 2007 yılları arasında Devlet Hastanesi'nin psikiyatri servisinde ilaçlı tedavi gördüğü öğrenildi. Gısayettin K.'nın son dönemlerde alması gereken ilaçları almayıp, tedavisini sürdürmediği ve daha önce yaptığı kasaplığı da bıraktığı belirtildi. Şiddet uyguladığı eşi tarafından jandarmaya şikayet edilen Gıyasettin K.'nın 2 yıl önce Bingöl'de görevi başındaki bir memura fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandığı ve cezaevine konulduğu, 40 gün hapis yatmasının ardından 12 bin 600 TL paraya çevrildiği, bu parayı da babasının ödediği öğrenildi.

Sadece eşi değil, annesi Gürcü K. ve kız kardeşlerine de fiziksel şiddet uyguladığı belirtilen Gıyasettin K.'nın alkol ve uyuşturucu madde de kullandığı ileri sürüldü.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINDA
Gıyasettin K.'nın kulaklarını ve burnunu kestiği, yaşadığı şokla 7 aylık hamile olduğu kız bebeğini dünya getiren eşi Aysun K.'nın, kaldırıldığı Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Tutuklanan Gıyasettin K., yeni doğan kız çocuğunu göremezken, daha önce dünyaya gelen 1'i erkek 4 çocuğundan 3'ünün engelli olduğu belirtildi. Ailenin 3 yaşındaki kızları Ayşegül fiziksel, 5 yaşındaki kızları Fatoş zihinsel ve 6 yaşındaki oğulları Muhammed ise işitme engelli. Tek sağlıklı çocukları 8 yaşındaki Çilem K. olduğu ve geçen pazar günü dünyaya gelen çocuklarının ise bir engeli bulunmadığı belirtildi.

Bingöl Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selahattin Bulut, aileninin yeni doğan haricindeki diğer 4 çocuğunun koruma altına alındığını bildirdi.

ÇOCUKLAR ENGELLİ
Bulut, "Uzman arkadaşımız yaptığı çalışmalarda ailenin 4 çocuğundan 2'sinin yüzde 90, bir tanesinin ise yüzde 40 engelli olduğunu rapor etti. Yüzde 90 raporu olan iki çocuğumuzu Bingöl Devlet Hastanesi'ne getirdik. Bingöl Devlet Hastanesi'nde çocuk psikiyatrisi olmadığı için 2 çocuğumuzu Diyarbakır'a sevk ettiler. Bugün 2 çocuğumuz ile birlikte uzman bir arkadaşımız Diyarbakır'a gidecek ve alınacak rapor sonrasında ya koruma altına alacağız veya aileleriyle birlikte kalmasını sağlayacağız. Bunlardan hangisi kanun ve mevzuatlara uygun ise o yönde çalışma yapacağız. Heyet raporu alındıktan sonra çocuklar için gerekli girişimler yapılacaktır. Gerekirse koruma altına alıp başka illere göndereceğiz veya evleri uygun ise orada koruma altında tutulacaktır. Bu saatten itibaren çocuklar devlet koruması altındadır" dedi.
 

Yorumlar

Tüm yorumlar »
Adınız soyadınız:

Gönder
Vazgeç ya da

Yükleniyor...
İstanbul'da patlama: 1 ölü - İzle 34 bin kişiyle Kremlin kuşatması Bu illerde okullar tatil edildi Bingöl'deki PKK operasyonunun detayları - İzle Kamer Genç'ten Cemil Çiçek'e ağır itham Canlı yayına çıkan köpek spikerin yüzünü ısırdı - Video Savcıyı vuran saldırgan böyle kaçtı - Video Flash Tv yok artık dedirtti - Video Hakan Şükür'e son çağrı Hız denemesi hüsranla sonuçlandı - İzle Arda Papa'nın huzuruna çıkıyor 3 kız kardeşin büyük dramı - Galeri Cavcav: Yeni federasyon başkanı karnından konuşmasın Yılanın kertenkele ziyafeti Stoch forvetleri kıskandırıyor
Disko cezası kalkıyor 06:19
Disko cezası kalkıyor

Genelkurmay Başkanı Org. Özel "disko cezası"nı kaldıracak Askeri Ceza Kanunu'ndaki değişiklik için harekete geçti

Başbuğ: Odamda bilgisayar bile yoktu 05:59
Başbuğ: Odamda bilgisayar bile yoktu

İlker Başbuğ'un savcıya verdiği 26 sayfalık ifade tutanağı avukatı tarafından açıklandı.

Ahmet Hakan: İleri demokrasinin bir cilvesi daha 05:36
Ahmet Hakan: İleri demokrasinin bir cilvesi daha

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında 'ileri demokrasi' adı altında yürütülen soruşturmalara değindi.

34 bin kişiyle Kremlin kuşatması 05:21
34 bin kişiyle Kremlin kuşatması

Rusya'da muhalefet, sosyal 34 bin kişiyle Kremlin Sarayı'nı kuşatmayı planlıyor.

Eski MİT'çi Öneş: İkinci Uludere olayı 05:16
Eski MİT'çi Öneş: İkinci Uludere olayı

Eski MİT'çi Cevat Öneş, MİT'çilerin ifaye çağrılmasının "hayırlı olacağının" altını çiziyor.

Libya Suriye büyükelçisini ülkeden kovdu 05:04
Libya Suriye büyükelçisini ülkeden kovdu

Libya, Suriye büyükelçisinin ülkeden ayrılmasını istedi.

İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı 02:53
İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

İstanbul Boğazı, düşük görüş mesafesi nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı.

Tolga Karel'den muhteşem ihanet - Galeri 12:04
Tolga Karel'den muhteşem ihanet - Galeri

Tolga Karel, hamile eşini aldatırken Süper Kulüp kameralarına yakalandı.

Yetenek Sizsiniz'de şaşırtan illüzyon - İzle 13:47
Yetenek Sizsiniz'de şaşırtan illüzyon - İzle

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın içinde yer aldığı illüzyon şovu, ekran başındakileri şaşırttı.

Kemal Burkay siyasete atılıyor 16:25
Kemal Burkay siyasete atılıyor

Kemal Burkay, hangi parti ile siyaset sahnesine çıkıyor?

Dilara Gönder canlı yayında gülme krizine girdi 11:36
Dilara Gönder canlı yayında gülme krizine girdi

Gazete manşetlerini okuyan Dilara Gönder'in canlı yayındaki zor anları.

Hilal Cebeci'den bol frikikli oryantal - İzle 10:31
Hilal Cebeci'den bol frikikli oryantal - İzle

Hilal Cebeci'den transparan gecelikle oryantal.

Mehmet Günsür Muhteşem Yüzyıl'ı salladı - İzle 11:57
Mehmet Günsür Muhteşem Yüzyıl'ı salladı - İzle

Muhteşem Yüzyıl'da haftalardır beklenen Mehmet Günsür, Şehzade Mustafa rolü ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Bayülgen'den Rabia Kazan'a sert eleştiri - İzle 10:16
Bayülgen'den Rabia Kazan'a sert eleştiri - İzle

Okan Bayülgen, programına konuk ettiği Rabia Kazan'a samimiyetsizlik eleştirisinde bulundu.


31,484 kişi takip ediyor

Oyna kafanı dağıt!