Fransanın müzisyen first ladysi Carla Bruni-Sarkozynin yaklaşık 10 gün önce satışa çıkan son albümü, müzik listelerinin zirvesine tırmandı ve büyük bir satış başarısı yakaladı. Albüm satışlarıyla ilgili SNEP şirketi, Carla Bruninin "Hiçbir şey olmamış gibi" adlı son albümünün, 13 Temmuz haftasında İngiliz rock grubu Coldplayin "Viva la Vida" albümünü liste başındaki yerinden ettiğini kaydetti.
Şirket, Bruninin albümünün bugüne dek kaç kopya sattığı konusunda ise açıklama yapmadı.
İtalya doğumlu eski model Carla Bruninin, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile evlendikten sonra çıkardığı bu ilk albümün büyük ilgi çektiği belirtiliyor.
Albüm, 11 Temmuzda raflardaki yerini almıştı. Bruni, şubat ayında Sarkozy ile evlendiğinde şarkıcılık kariyerine ara vermeyi düşünmediğini söylemiş, "kadınların, eşlerinin görevi ne denli önemli olursa olsun işlerini bırakmama hakları olması gerektiğini" bildirmişti.
AA
























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder