YORUMLARINIZ
DOLAR /
Alış
1,1875
Değişim
-0.17
EURO /
Alış
1,7525
Değişim
0.23
IMKB
39.576


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şehitin ailesinden Vakit'e tepki

Vakit'te yayınlanan çengel bulmacada şehit polislerin resmi üzerinden verilen mesaj tepki çekti.
20 Temmuz 2008 / 19:26
Sehitin-ailesinden-Vakite-tepki

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'na teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen Rizeli Polis Memuru Nedim Çalık'ın ailesi, Vakit Gazetesi'nin hazırladığı bulmacaya, "Karadeniz çocuğu dışarıda savaş olurken içeride mi duracaktı" diyerek tepki gösterdi. Bu arada silahların balistik incelemesi sonucu iki teröristi Rizeli polis memuru Nedim Çalık'ın öldürdüğünün belirlendiği ifade edildi

Vakit Gazetesi'nde dün yayınlanan çengel bulmacada, İstanbul'daki konsolosluk baskınında şehit olan polislerin fotoğraflarına yer verilmiş ve isimleri sorulmuştu. Bulmacanın anahtar kelimesinin "Gavurlar için değer miydi" şeklinde çıkması da çeşitli tartışmalara yol açmıştı. Konsolosluk baskınında şehit olan polis memuru Nedim Çalık'ın Rize'nin Çaykent Beldesi Kokulukaya Mahallesi'nde yaşayan annesi Şefaat Çalık ile babaannesi Emine Çalık da, Vakit Gazetesi'nin hazırladığı bulmacaya tepki gösterdi.

Şehit oğlunun acısını yaşayan anne Şefaat Çalık, oğlunun görevini yaptığını belirterek, "Kulübesinden çıkıp teröristlerle mücadele etti. Kulübesinden çıkmadığı söylenseydi ben zaten ona inanmazdım. Kulübesinde dursaydı ve ben bunu duysaydım daha kötü olurdum. Kulübesinden çıktı ya, teröristlerle çatıştı ya, o benim en büyük tesellimdir" dedi.

Babaanne Emine Çalık ise, torununun Karadeniz çocuğu olduğunu belirterek, "Dışarıda savaş olur da benim torunum içeride durmazdı. Allah şehitlerin ailelerine sabırlar versin. Benim yavrum 10.30'da oraya gitti. Bu iş başına geldi. Teröristler onları mı bekliyordu bilmiyorum. Bir şey söyleyemiyorum. Karadeniz çocuğu dışarıda savaş olurken içeride mi duracaktı? Durur mu, durmaz. O bulmacayı hazırlayanları inek gibi çekip bacaklarından atsınlar aşağıya, anneleri de seyretsin" diye konuştu.

İki teröristi Rizeli polis memuru vurmuş
Bu arada anne Şefaat Çalık, İstanbul ve Rize Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin kendilerine iki teröristi oğlunun öldürdüğünü bildirdiklerini söyledi. Anne Çalık, "Daha önce iki teröristi diğer polis memurunun öldürdüğü söylenmişti. Ancak polis yetkilileri bize silahların balistik incelemesi sonucu iki teröristi benim oğlumun öldürdüğünü söyledi. Bu benim için gurur oldu" dedi.








Genç P. li
bu gazete cenazeleri bile yıkanmayanlarımı haklı görüyor ..?? suları ısınmış anlaşılan.
Tuğba İNCİ ( * ) **selam** yazıyor 21 Temmuz 2008 Pazartesi 20:46
herzaman yanimda zaman bulunur
zira tuvaletde lâzim oluyor.
CEPNI yazıyor 21 Temmuz 2008 Pazartesi 01:04
Sapık bunlar
Tecavüz'cü zihniye'tin bunu yapmasını yadırgamadım bu gazete şizofren ve sapıkların kualisyon kurduğu din ve insanlık düşmanı bir yapılanma
Can yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 23:46
Zamancılara
Allah sizden hesap soracağını Maide suresinde ne güzel anlatıyor."Hıristiyan ve yahudileri dost edinmeyin.Siz onlar gibi davranmadıkça onlar sizden hoşnut olmazlar" Hele devamı tam size göre:"Ancak onlara bunu söylediğinizde zamanın tehlikelerinden korunuyoruz diyerek hıristiyan ve yahudilerin arasında koşuşturduklarını görürsün.İşte onlar bu dünyada acınacak hale düşecekler,ahirette ise sonsuz azap var." Gerçekten de çevremdeki hangi AKP ve Zamancıya sorsam aynı cevabı veriyorlar.ABD ile nasıl baş edeceğiz hiç değilse tehlikelerinden korunmak için müttefik olalım diyorlar.Allah büyüktür.
Hakan yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 22:30
Tavsiyeye bak
Yıllardan beri bire bin katarak hazırlanan senaryolarla Türk Silahlı Kuvvetlerini karalama ve yıpratma ve halkın gözünden düşürme faaliyetlerin öncülüğünü yapan zaman gazetesinin ne olduğunu ve amacını akıl sahibi insanlar çok iyi bilirler
Sadi ŞAHİN yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 22:23
terbiyesiz alçak alemcy
senin bahsettiğin gazete abd ajanı,ağası ne hikmetse orada,ılımlı islam diye islamın canına okuyan alçak,yıllardır faiz haram deyip bügün faizle banka çalıştıran iki yüzlü,(Bank Asya)başörtüsü kesin emir diye 4 yaşındaki çocuğun başını örten büün ise başörtüsü teferruat diyen yalancı,köşesinde hergün bu millete bir yahudiye küfrettiren ?,hergün parası nereden geliyorsa bedava dağıtılan yahudi işbirlikçisi,abd uşagı,paçavra ,bayi satışı 27 bin olan şey.bunu övüyorsun herhalde???senin gibi beyin özürlü o kadar çokki???
Türk oğlu Türk yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 22:15
sehitlerimiz´e
dil uzatanlarin dilleri kopar insallah.
CEPNI yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 22:13
vakit
bu ne b.. olduğu belli olmayan, sözde müslüman satılmış gazetesi ve yandaş gazeteleri birgün vatana ve millete ihanetten hesap verecekler.
şahin yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 22:08
hakaret olduğunu nerden çıkarıyosunuz
burda o şehitlere karşı en ufak bir hakaret unsuru yoktur. haberi yapan site iş olsun diye yazmış sazanlarda atlamış hemen. ne hakareti kardeşim ya. el insaf yani
kürşad işbara yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 22:00
bunnar rte basınının gerçek yüzü.bunu bilin
vakit taraf zaman star bunlar belirli mekanizmanın güdümünde olan alçak yayın organlarıdır.o şehitlerimize yazık etmeyin.tayyeapın oğlu çürük aldı maçası yemedi askerliğe.yazık çok yazık tuuuuuuuuh
sinasi korkmaz yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 21:27
açıklıyorum
zaman okuyun bence,zaman okuduktan sonra diğer gazeteleri tuvalet kağıdı niyetine kullanırsınız emin olun.
alemcy yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 21:22
Şehide saygı islamın gereğidir
İstanbuldaki malum olayda şehit olan kahraman polisler Türk milleti anına kendilerine tevdi edilen görevlerini ifa ederken yaşamlarını yitirdiler,onlar Türkiye Cumhuriyeti devletinin memurları idi.Görevlerine başlarken yemin etmişlrdi kendilerine emanet edilen milliyeti dini ırkı ne olursa olsun insanların can,namus ve mal emniyetini sağlayacaklarına gerekirse görev uğrunda canlarını seve seve feda edeceklerine.İslam inancına göre şehitler ölümsüzdür dolayısıyla şehide saygı esastır.Bu haber kamu oyunda islamcı basın olarak nitelenen Vakit gazetesi ve benzerlerinin islam anlayışını yansıtmaktadır .Acaba kendi inanışları doğrultusunda Amerikan gavurlarını öldürmeye gelen ve polis tarafından öldürülen El Kaide mücahitlerimi şehit.Varsın şehidlere hakaret etsinler aklı selim bunların iç yüzünü görsün.
Derviş YALVARAN yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 20:20
kimin
arkadaşlar bu gazete rte ve örtülülerin gazetesi onlar için bi sorun yok zaten asker şehit oluncanerdeyse bayram ediyolar
karanlık yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 20:07
vakit
bu medya ve yandaşlarının kendileri hariç hiç bir şeye saygılrı ve tahammulleri yok.
bjk yazıyor 20 Temmuz 2008 Pazar 19:50



KÖŞESİZ YAZARLAR