Karakter boyutu :
Hıncal'a hakaretle şampiyon olunsaydı
Hıncal Uluç, Fenerbahçe Kulübünü eleştiri yağmuruna tuttu.
14 Mayıs 2008 / 09:00

Hıncal Uluç / Sabah
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım iyi bilmeli ki, Hıncal'a hakaretle şampiyon olunsa, Fenerbahçe şimdi fark atmış kutlamalar yapıyordu. Oysa, bu yılın dökülen, dağılmış, hocasız, maddi manevi iflas etmiş Galatasaray'ından altı puan fark yediler.
Yorumlarınız
Bu habere toplam ( 8 ) yorum yapılmıştır.
Tüm Yorumlar İçin Tıklayınız
ne pişkinlik ya
ya sitede yazan yazı ne bu adamın yazdıkları ne.nasıl çarpıtıyo herşeyi ya.hayretler içinde kalıyorum,gözgöre göre yalan söylüyo adam ya.fenerbahçe bu adamın şaibe şike yalanlarıyla yazdığı yazılara karşılık yazdı sitedeki yazıları,şimdi şunun yazdıklarına bak sanki sen futbol yorumu yazdında fener sana şerefsız dedi.fenerbahçe eger iddaa ettiklerini ispat etmezsen şerefsizsin dedi ve dediki bu yazılara imzasız diyosun ama altında yazıyo fenerbahçe spor kulübü.işte en büyük imza bu dedi.bu arada sana destek çıkan gazeteciler cemiyetide senin yalan haberlerine niye tepki göstermez onuda anlamadım.yani görevelri gazeteci yalan yazsada ona sahip çıkmakmıdır.hıncal gs şampiyon oldu ama hala fenerle ilgili yazıyosun.na kadar büyük bi takımız bi ya.
abbondanzieri yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 11:50
pes doğrusu
ya birkaç ay önce fener açık ara şampiyon olur federasyon hakemler işbiriliği ile fener açık ara şampiyon olur diyen bu türkiye keçi kılıklısı şimdi bakın neler diyor allahım sen ne büyüksün insan kendi kendini yalanlarmı pes doğrusu rezilsin hançer(hıçal) adından da belli değilmi?
dede yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 11:37
haklısın neco
bence de dediklerin doğru. nitekim bu spor. yenen yenileni kızdırır ama hakaret etmez. ama böyle yazarlar birşey bildiğini sanıp da hiç birşey bilmezler. bu takımın ölüsü şampiyon oldu diye Aziz Yıldırım yerine Türk kulüplerine bir bak. Milan da zengin ama İtalya da uefa için oynuyor. sorun Türk takımlarında
volkan yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 11:03
takma kafana
aziz yildirim dilli dudukun ta kendisidir.adam olmaz o
burak yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:49
yazık
hala bu adamkonuşuyor yaw kimlere kaldık...
48592 yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:30
bunakkkkkk
niye kıvırıyosun şimdi hıncal hani şampiyon belliydi fenerdi hani ligde şaibe vardı ne oldu şimdi kıvırmaya başladın.sözünün arkasında dur ve ligde şaibe olduğunu şampiyonun şaibeyle belirlendiğini söyle .tabi erkeksen.
kfy yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:16
bunakkkkkk
niye kıvırıyosun şimdi hıncal hani şampiyon belliydi fenerdi hani ligde şaibe vardı ne oldu şimdi kıvırmaya başladın.sözünün arkasında dur ve ligde şaibe olduğunu şampiyonun şaibeyle belirlendiğini söyle .tabi erkeksen.
kfy yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:16
AYIP
Aslında Türk Spor severlerin senin ve senin gibi adamları tükürük denizinde boğmamız lazım. Senin ve senin gibi kendini bilmez adamlar taraftarlar arasında husumete sebebiyet vermekle kalmamakta ölümlere bile sebep olmaktalar. Hayatında Futbol oynamamış adamlar nasıl spor yazarı oluyor anlamakta zorluk çekiyorum. Hıncal sana ve senin gibilere yuh olsun. Allah topunuzun cezasını versin. Bırakında bu ülkenin insanları Fenerlisi Gs lisi Bjk lisi kardeşçe yaşasın rekabeti doyasıya yaşısınlar.
NECO yazıyor 14 Mayıs 2008 Çarşamba 10:04
DİĞER BAŞLIKLAR

Haberin olsun












