Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpteki 11 yıllık başkanlık döneminde, yeni teknik direktör Luis Aragonesin, düşüncelerine en yatkın teknik adam olduğunu ifade etti. İspanyol teknik direktörün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı basın toplantı odasındaki imza töreninde konuşan Aziz Yıldırım, Fenerbahçenin tarihinde her zaman iyi teknik adamlarla çalıştığını anlatarak, Fenerbahçedeki 11 yıllık başkanlık dönemimde çalışacağım, benim düşüncelerime en yatkın, düşüncelerimi yapabilecek bir hoca olarak, arkadaşlarımla beraber inandığım için kendisine teklif yaptık ve kolay da getirmedik dedi.
2008 yılı itibariyle Fenerbahçenin hem ekonomik hem de sportif anlamda artık iyice büyümeye başladığını, ekonomik büyümeyi bundan sonra sportif başarıların destekleyeceğini ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:
Fenerbahçede önemli bir gün. Fenerbahçe, tarihinde her zaman iyi hocalarla çalışmaya çalışmıştır. Bu hocalarla belli zamanlarda başarılar kazanmış ama bazen de sıkıntılar yaşanmıştır. Bundan sonra ekonomik büyümeyi sportif başarılar destekleyecektir. Bu düşünce içerisinde kulübümüzün sportif anlamda daha çok başarı kazanması için yeni bir ekiple çalışma ve yeniden yapılanma çalışmaları gerçekleştirdik. Bunun için de Aragonesi Fenerbahçenin başına getirmek için görüşmeler yapıldı. Bugün de anlaşmış olarak, Fenerbahçenin yarın başlayacak kampında takımımızı kendisine 2 yıl emanet ediyoruz. Ancak temennim, bu birliktelik 2 yıldan daha fazla devam eder. Kendisini Avrupa şampiyonluğundan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Bu başarının Fenerbahçede de devam etmesini arzu ediyorum, inşallah bunu yapacaktır. Her şeyin bir süreci vardır. Bu süreci geçirerek bugün de Fenerbahçeli olmasını yaşıyoruz. Kolay da olmadı. Kendisine ve ekibine Hoşgeldin diyorum. Mukavelenin iki yıl sonra tekrar uzatılması için tatlı dillerin başladığını ifade etmek istiyorum.
Bu arada başkan Yıldırım, imza töreninin ardından Aragonese soru yöneltmek isteyen basın mensuplarını, Lütfen ciddi soru soralım. Ciddi soru sormazsanız konuşmaları ve toplantıyı keseriz diye uyardı.
























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder