Enson Haber Sitesi Güncel Haberler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arda Başkent'te sahada

Arda'nın Başkent'te oynanacak Ankaraspor maçında forma giyeceği açıklandı
19 Kasım 2008 / 16:24
arda-baskentte-sahada
Sarı-kırmızıl takımın yıldız futbolcusu, yöneticilerle yaptığı görüşmede "Kendimi hem fizik hem de mental olarak iyi hissediyorum. Yeniden baygınlık geçireceğimi bilsem bile Ankara'da oynayacağım. Arkadaşlarımı yalnız bırakırsam daha çok üzülürüm." diye konuştu.

Aynı karşılaşmayı koltuk değnekleriyle terk eden Mehmet Topal'la birlikte, sağ ayağında ödem oluşan Lincoln'ünde oynayabilecek durumda oldukları belirtildi.

Bu arada, teknik direktör Skibbe sarı kart cezalısı olan Baros'un yerine Ümit Karan'ı ilk onbirde oynatmayı planladığı ifade edilirken, Lincoln'un oynamaması halinde Nonda ile birlikte Ümit Karan'ı çift forvet olarak sahaya sürecek.

Ankaraspor maçıyla ilgili futbolcularıyla bir toplantı yapan Alman çalıştırıcı "Çok koşan kaliteli bir takımla oynayacağız. Çokda pas yapıyorlar... Herkesin hiçbir şeyi düşünmeden motive olmasını istiyorum." dediği öğrenildi.


epe ve sedat
arkadaşlar sorabilirmiyim acaba sizin zeka yaşınız kaç?
cengiz yazıyor 19 Kasım 2008 Çarşamba 20:04
epe
sen ne boş bir adamsın kardeşim adam ambulansla terketti stadı. Hangi milli maçtan bahesdiyosun sen hazırlık maçımı önemli olan futbolcu sağlığımı.
kuşteper yazıyor 19 Kasım 2008 Çarşamba 17:49
gfb
te işte çirkefliğin daniskası bu olsa gerek..Resmen dopingden kaçmak için böyle bir oyun yaptılarr..Allahınızdan bulun herşeyiniz çirkeflik bee
sedat yazıyor 19 Kasım 2008 Çarşamba 17:26
Ne kadar kolay
Artik milli maclar geldiginde oyuncular ne yalan soyleyecegini sasiriyor. Daha dun Arda 2 hafta oynayamaz deniliyordu. Fakat vatandas bunlarin birer yalan oldugunu biliyor. Milli takima alinmadi istedikleride oldu. Simsi rahat rahat Ankara macinda dinlenmis bir vaziyette oynar. Zaten milli takimda oynasa Ankara macinda dokulecek herkes biliyor.
epe yazıyor 19 Kasım 2008 Çarşamba 16:47