Enson Haber Sitesi Güncel Haberler
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pınar Akü'yü BİTİRDİ

Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'ni 93-92 yendi.
19 Kasım 2008 / 22:02
pinar-akuyu-bitirdi
Salona Pınar Karşıyaka, Banvit-Pınar Karşıyaka maçını izlemek için Bandırma'ya giderken, Balıkesir'deki bir akaryakıt istasyonunda çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Karşıyaka taraftarı Özgür Soylu anısına, ''Ölmek özgürlükse Özgür'üz hepimiz de'', konuk ekip ''Acınızı paylaşıyoruz. Başınız sağ olsun'' pankartıyla çıktı.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın 5. dakikası 13-13 berabere geçildi. Ekene ile sayılar üreten konuk ekibe Mims ile karşılık veren Pınar Karşıyaka periyodu 26-25 önde geçti.

İkinci periyotta ev sahibi ekip Benton ile pota altında sayılar üretti. Son dakikada Ömer Emre'nin 3'lüğüyle 10 sayılık farka ulaşan Pınar Karşıyaka, devreyi 50-40 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta Pınar Karşıyaka Mims, Hakan ve Williams'ın sayılarıyla üstünlüğünü sürdürdü. Konuk ekip ise Ekene ve Mack ile farkın daha fazla açılmasına izin vermedi ve son periyoda ev sahibi ekip 72-62 önde girdi.

Ömer Emre'nin üçlüğüyle son periyoda başlayan Pınar Karşıyaka, 33. dakikada farkı 16 sayıya (83-67) çıkardı. Ekene ve Saunders'in etkili oyunuyla farkı azaltan konuk ekip, Sounders'in bitime 1 dakika 7 saniye kala attığı üçlükle farkı 4 sayıya (91-87) kadar çekti. Ekene'nin 39.24'te attığı 3'lükle farkı 93-92'ye getiren konuk ekip, öne geçmeyi başaramadı ve karşılaşma ev sahibi ekibin 93-92 lehinde skorla tamamlandı.

PINAR KARŞIYAKA: 93 - MUTLU AKÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ: 92

Salon: Karşıyaka

Hakemler: Mehmet Keseratar xx, Kaan Büyükçil xx, Sencer Yılmaz xx

Pınar Karşıyaka: Hakan xxx 16, Mims xxx 29, Pastal xx 5, Williams xx 12, Benton xx 16, Gökper xx 3, Ömer Emre xxx 8, Furkan xx, Erhan xx 4,

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi: Mack xxx 21, Mehmet Ufuk xx 14, İbrahim x, Saunders xxx 16, Ekene xxx 31, Dunn xx 7, İsmail x 3, İlker x, Berkay x

1. Periyot: 26-25

Devre: 50-40 (Pınar Karşıyaka lehinde)

3. Periyot: 72-62

5 Faul Alan: İbrahim 29.12, İlker 39.00 (Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi)

AA
çoluk çocuk işte..
ahmet kayadan etkilenmiş bebeler..acı çekmek özgürlükse diye başlayan..sen git esnafın malını yağmala dükkanını talan et,olanlardan sonra ağlan..ettim buldum dünyası ulan bu,ne ekersen onu biçersin,adam olun..
ç@rşı yazıyor 19 Kasım 2008 Çarşamba 23:01
herkes bu acı olaydan ders almalı
hala ölmek özgürlükse ölmeye hazırız lafları cinnet ve bunalımın belirtileridir.bu acıdan ders almak yerine abuk sabuk sloganlarla canlı bomba tavırları taraftara yakışmaz.spora hiç yakışmaz.aileninde acısını arttırır.dikkatli olalım.
açıl yazıyor 19 Kasım 2008 Çarşamba 22:43