Medya
YORUMLARINIZ
DOLAR ![]() | ||
| Alış | ||
| Değişim | ||
EURO ![]() | ||
| Alış | ||
| Değişim | ||
| IMKB | ||
Karakter boyutu :
Dünyanın EN'leri
Yaşadığınız dünyaya dair ne biliyorsunuz?
07 Temmuz 2008 / 19:16

Dünyanın en uzun deniz çıkıntısı olan Ball Pyramid 561 metre yüksekliği ile Pasifik Okyanusu'nda yer aldığını, Grönland 2.175,000 kilometrekare'lik alanıyla dünyanın en geniş adası olduğunu biliyor muydunuz?
FOTO HABER İÇİN TIKLAYIN

FOTO HABER İÇİN TIKLAYIN

Yorumlarınız
gerçektir..
Hırsızların,hortumcuların,en çok el üstünde tutulduğu,takdir gördüğü, akıllı ve zeki olarak kabul edildikleri ülke... Türkiyedir(bir abdl i sosyoloğun doktora tezinden alıntıdır)
UĞUR HOCA yazıyor 08 Temmuz 2008 Salı 14:30
dünyanın en karışık ülkesi
türkiye
www.mesutuca.tr.gg yazıyor 08 Temmuz 2008 Salı 13:00
çine yeni başbakan
çine yeni başbakan atandı ismi tayyipcuhi onlarda yavaş yavaş sıfırları silmeye başladılar.......
bjk yazıyor 08 Temmuz 2008 Salı 00:23
Yorumlar bile hatalı
Hadi resimlerdeki yazıları geçtim yorumlarda bile hata var. Muko haberturk yerine ensonhaber diycedin galiba :).
Çetin yazıyor 07 Temmuz 2008 Pazartesi 23:19
valla güldürdün, Muko cok yasa
Bugün cok stresliydi,söyle bir surf edeyim dedim.A, birde baktim Muko arkadas kendini Habertürk`te zannetmis, ve soru sormus.Habertürk editörleri en son haberde yazmadiklarindan, su tünel isini aydinlatim dedim.Isvicrede ki tunel sadece motorlu araclar icin.Malum ben zirt-pirt gezdigim icin, hemde bedavadan,övünmek gibi olmasin ama bilirim her yeri.Cin nüfüsunu ise bir bahane bulur,oraya giderek yerinde ögrenirim.
A.Gül yazıyor 07 Temmuz 2008 Pazartesi 22:59
...
Çin'den 6s ıfır yavaş yavaş atılmaya başlandı demek..
Ömür Törpüsü yazıyor 07 Temmuz 2008 Pazartesi 20:22
DİĞER BAŞLIKLAR

Haberin olsun























