YORUMLARINIZ
DOLAR /
Alış
1,1785
Değişim
-0.51
EURO /
Alış
1,7325
Değişim
-0.69
IMKB
39.844


Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünyanın en alerjik çocuğu

6 yaşındaki Paul Thornton'un güneş ışığına, çimene, kumaşa, toza, diş macununa, hayvanlara alerjisi var.
19 Temmuz 2008 / 02:37
Dunyanin-en-alerjik-cocugu

İNGİLTERE’nin kuzey doğusundaki Grimsby’de yaşayan Paul Thornton (6), ’eozinofilik gastroenteropati’ isimli nadir bir hastalık yüzünden her şeye alerjik. İngiltere’de 1920’den beri ilk kez Paul’da görülen bu hastalık yüzünden minik çocuk, sürekli kontrol altında tutuluyor ve her şeyden uzakta yaşıyor. Günde 23 farklı ilaç alan ve boruyla beslenen Paul, alerjiisi yüzünden sürekli kusuyor, suratı kızarıyor.

TAMAMEN KURTULAMAYACAK
Futbol meraklısı Paul’un, maç yapmak için dışarı çıktığında dört dakika sonra eve döndüklerini anlatan annesi Kelly "Güneşe de alerjisi olduğu için yüzü hemen kızarmaya başlıyor" diyor. Paul’u görenlerin "Hayata alerjik" deyimini kullandığını söyleyen anne, oğlunun bu hastalıktan tamamen kurtulamayacağını da belirtti.

Hürriyet








cnm ya
ah canım ya çok geçmiş olsun
nur yazıyor 22 Temmuz 2008 Salı 10:26
bjk
geçmiş olsun
bjk yazıyor 21 Temmuz 2008 Pazartesi 10:23
cok yazik
canim benimm ya cok üzüldüm bir an önce bu tür hastaliklarla urasilmasi lazim millet nükleher silahlari bulmaktan hastaliklara care bulamiyorlar
kerem yazıyor 19 Temmuz 2008 Cumartesi 03:30



KÖŞESİZ YAZARLAR