ABD polisinin gazı canlı yayındaki muhabiri etkiledi
ensonhaber.com

ABD'nin Phoenix eyaletinde, Trump karşıtı gösteriler düzenlenmiş, Trump'ın eyalete gelişi protesto edilmişti. Gösterilerde biber gazının dozunu kaçıran polisler,kalabalığın üzerine biber gazını boca edince etraf duman altında kalmıştı.

CANLI YAYINDA ZOR ANLAR

O anlarda alanda bulunan CBS TV muhabiri canlşı yayında kanala bağlanmış, durum ile ilgili bilgi veriyordu. Biber gazının fazlaca sıkılması sebebiyle sürekli öksüren adam, yayında zor anlar yaşadı.

ABD polisinin gazı canlı yayındaki muhabiri etkiledi

ABD polisinin gazı canlı yayındaki muhabiri etkiledi VİDEO

Spikerin "iyi misiniz, güvende misiniz, maskeniz var mı ?" sorusuna güvendeyiz ancak heryerde biber gazı var. "Maalesef maskemiz bulunmuyor. herkes uzağa doğru kaçıyor. Biz de bir arka sokağa doğru gidiyoruz" dedi. Muhabir bir ara olay yerindeki durumu açıklarken "heryerde biber gazı var. Resmen biber gazı soluyoruz. Gözlerimiz yaş içinde kaldı, biber gazı ağlıyoruz ve bu durum hiç hoş görünmüyor." diyerek yaşadıkları durumu canlı yayında anlattı

ABD polisi toplumsal olaylarda gösterdiği aşırı reakisyonlar ve dozundan fazla biber gazı kullanımı ile devamlı gündeme geliyor.