Abdullah Avcı'dan Selçuk İnan açıklaması

Abdullah Avcı'dan Selçuk İnan açıklaması

Fanatik Gazetesi'ne konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan'ı Hollanda maçında kadroya almamasının ardından takım içinde yaşanan atmosferi anlattı.

İşte Avcı'nın o açıklamaları:

Selçuk krizini iyi yönetemediğinizi düşünüyor musunuz? ‘Keşke oynatsaydım' dediniz mi?

“Ersun Hoca da benzerini Hakan Şükür'le yaşadı. Eğer öyle yapsaydım mesleki anlamda kendime ihanet ederdim. Bu Selçuk olayı değil. O gün Emre de olabilirdi. Bu bir tekniz analiz sonucudur. Şu bir gerçek ki Fenerbahçe ve Galatasaray milli takımın üzerinde. Biz Selçuk'u İskenderun'dan, Dardanel'den beri tanırız.”

SOĞUK RÜZGAR ESTİ

*Selçuk'un duruşu, vücut dili de size darbe oldu gibi...

“Doğrudur beni yordu, üzdü. Şimdi röportaj yaptığmız otelde ilk Hollanda maçına hazırlandık. İlk defa söylüyorum. Kadroyu açıkladığımda burada soğuk rüzgarlar esti, çok net gördüm. 3 büyükler her şeyin önünde. Onların medyası, onların taraftarı, realite bu. Baskı yapan gol kaçıran takım övgü yerine bir futbolcu üzerinden vurulmaya çalışıldı. Deplasmanda yenemedik diye hayıflandığımız takım Dünya Kupası'nda finalin kapısından dönüp 3. oldu, biraz insaf. Selçuk'un yerine uluslarası standartta Mehmet Topal'ı, Atletico'dan gelen Emre'yi oynattık. Mehmet Topal gibi dünyanın her takımında rahatlıkla oynayabilcek bir isimden vazgeçemezsin. Nuri, Şampiyonlar Ligi oynamış, o da oynamadı. 4 elit oyuncudan ikisini seçtim, bu bir tercihtir.”

RÖPORTAJIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...