Abdurrahim Albayrak: Artık kolay maç yok

Abdurrahim Albayrak: Artık kolay maç yok

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, karşılaşmanın zor geçtiğini belirterek, "Maçta kaleye giden 24 tane şutumuz var ama maalesef 85. dakikada golü bulduk. 85 dakika ne çektiğimizi bir Allah bilir. Allah'ıma şükürler olsun, kazanmasını bildik. Bizim için önemli bir galibiyetti. Özellikle dün rakibimizin puan kaybetmesinden sonra maç daha da önem kazanmıştı. Sağ olsun Hakan çok güzel gol attı ve galibiyet geldi. Onun mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİT SAVCININ AİLESİ İÇİN HER ŞEY YAKIŞIR"

İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 9 yaşındaki oğlu Muhammet Hakkı ile babası Hakkı Kiraz'ın da misafirleri olarak karşılaşmayı izlemesiyle ilgili bir soru üzerine Albayrak, "Evet, Muhammet Hakkı ve dedesi yanımızdaydı. Bundan sonra onu bütün maçlara götüreceğim. O aileyi mutlu etmek için elimden ne geliyorsa yapacağım. O aileye her şey yakışır" diye konuştu.

"ARTIK KOLAY MAÇ YOK"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetle maç fazlasıyla liderliğe yükseldiklerini anlatarak, "Önemli olan sezon sonunda lider olmak. Hem oyun olarak hem de mücadele olarak onun ışığını verdik. Skor daha farklı olabilirdi ama stres altında oynanan liderlik maçları bunlar. Oyuncularımızı ve teknik kadroyu kutluyoruz. Biz şampiyonluğa kitlendik. Maçlar kolay geçmeyecek. İnşallah sonunda ipi göğüsleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Dürüst, karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın sonucu etkileyecek bir hatası olmadığını, yönetiminden memnun kaldıklarını dile getirdi.

Galatasaray Kulübü'nde mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulda başkanlığa aday olacak isimlere başarılar dileyen Dürüst, "Seçimle ilgili kendi adıma bir şey düşünmüyorum. Geçici bir süre için görev aldım. Bu geçici süreyi bitireceğiz. Bütün olayımız futbol takımımızı başarıya taşımak" şeklinde konuştu.