Abisini 12 yıldır görmeyen Ankaralı kendini yakmak istedi
İHA

1

Ankara'da akşam saatlerinde Kızılay Meydanı'nda iki ayrı olay yaşandı.

KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ

Elinde alkol şişesiyle Kızılay Meydanı’ndaki yaya geçidine gelen Mehmet Fatih Y.  isimli kişi, üzerindeki montu çıkardı. Şişe içindeki yanıcı maddeyi montun üzerine dökerek yakan Mehmet Fatih Y. kendini diğer elindeki jiletle kesmeye başladı. Daha sonra bağırarak ortalığı birbirine katan vatandaş, Kızılay’da ilginç görüntüler yaşattı.

Kızılay Meydanı'nda olaylı akşam

POLİS MÜDAHALE ETMEK İSTEDİ

12 yıldır ağabeyini göremediğini iddia eden vatandaşa önce Kızılay’da sabit bekleyen trafik polisleri müdahale etmek istedi. Elindeki yanıcı maddeyi üzerine ve yerde yanmaya devam eden montuna döken vatandaşa, trafik polisleri müdahale etmedi. Ardından olay yerine asayiş ekipleri ve ambulans geldi.

"BENİM AİM NEREDE"

Öfkeli vatandaş, bu sırada kendisini cep telefonu ile görüntüleyen bir kişinin, "Derdin ne kardeş, sıkıntı ne?" sorusunu, "Benim adım Mehmet Fatih Y. Benim abim nerede?" diye bağırarak yanıtladı. Elindeki jilet nedeniyle kendisine yaklaşılmasını engelleyen vatandaş bir süre ikna olmadı.

Abisini 12 yıldır görmeyen Ankaralı kendini yakmak istedi

TEKME- TOKAT KAVGA

Kendisini yakmak isteyen vatandaşın sakinleştirilmeye çalışıldığı sırada arka planda, nedeni belirlenemeyen başka bir olay daha yaşandı. Olay, saniye saniye bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Üzerinde otoparkçı yeleği bulunduğu gözlenen bir kişinin, tekme tokat dayak yediği görüldü.

Abisini 12 yıldır görmeyen Ankaralı kendini yakmak istedi

OLAY KARAKOLDA BİTTİ

Kısa süren kavganın ardından polis ekipleri tekrar kendini yakmaya çalışan vatandaşa odaklandı. Mehmet Fatih Y. uzun uğraşlar sonunda araya giren polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Mehmet Fatih Y. adlı vatandaşın Kızılay’da kendini yakma girişimi karakolda bitti. Başkent’in en işlek caddesinde yaşanan olayda bir yanda trafik akarken diğer yandan ise vatandaşlar, şaşkın bakışlarla olayı seyretti.

Abisini 12 yıldır görmeyen Ankaralı kendini yakmak istedi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)