Adana'da denizde kayıp çocuk arandı
İHA

Akrabalarıyla beraber Adana’dan Karataş ilçesine gelen Hüseyin Çoban (15), kuzenleri Mert, İbrahim ve Yusuf Çoban dün öğleden sonra serinlemek için Orman Altı Plajı'nda denize girdi. Ancak hava rüzgarlı olduğundan deniz de aşırı derecede dalga olunca biraz açılan Hüseyin Çoban boğulma tehlikesi geçirdi.

GÖZDEN KAYBOLDU

Akrabaları Hüseyin Çoban’ı kurtarmak istedi. Ancak kendileri de boğulma tehlikesi geçirdi. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar hemen denize girip 3 kuzeni çıkardı. Ancak Hüseyin Çoban bir süre sonra denizde gözden kayboldu.

POLİSE BİLDİRİLDİ

Sualtı polisleri, Hüseyin Çoban’ın kaybolduğu yere dalış yaparak arama çalışması başlattı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmalarında Hüseyin Çoban’a ulaşılamadı. Denizin dalgalı olması ve Hüseyin Çoban’ın kaybolduğu yerin kayalık olması nedeniyle arama çalışmasına ara verildi. Dalgıç polisler aramalara bu sabah tekrar başladı. Sahil güvenlik ise arama yapılan yerde güvenlik önlemi aldı. Dalgıç polis arama yapıp 15 yaşındaki çocuğu bulmak isterken vatandaşların hiçbir şey olmamış gibi denizde yüzmeye devam etmesi dikkat çekti. Kimi vatandaşın, tam çocuğun kaybolduğu yerde yüzmesi, polisin yaptığı aramaları zorlaştırdı.

Kayıp çocuğu bulmak için denizde yapılan aramalar devam ediyor.







Adana'da denizde kayıp çocuk arandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)