Adana'da fuhuş operasyonu: 1 kadın tutuklandı
Ajanslar

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Adana'da Ayten Y. (57) isimli kadının fuhşa aracılık ettiği ve evinde 20 lira karşılığında Aysel U. (37) isimli kadına fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı.

POLİS MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ

Polis, ihbar üzerine harekete geçerek kadını takibe aldı. Yapılan takip sonucunda kadının fuhşa aracılık ettiği ve yer temin ettiği belirlendi. Polis, savcılıktan alınan izinle müşteri kılığına girip Ayten Y.'yi arayarak cinsel ilişki için kadın istedi. Ayten Y., müşteri kimliğindeki polise adres verdi.

PARAYI VERİP GÖZALTINA ALDI

Sivil polis, adrese gelip 20 lira Ayten Y.'ye, 50 lira da Aysel U.'ya para verdi. Polis, daha sonra kimliğini gösterip Ayten Y.'yi gözaltına aldı.

Adana'da fuhuş operasyonu: 1 kadın tutuklandı

OĞLUNDAN EROİN ÇIKTI

Bu arada polis, evde bulunan Ayten Y.'nin oğlu Yavuz O.'nun eroin kullandığını, yanında da 15 plaka eroin olduğunu belirledi. Polis, Yavuz O.'yu da gözaltına aldı.

FUHUŞA ARACILIKTAN TUTUKLANDI

Ayten Y. ise ifadesi alındıktan sonra "fuhşa aracılık ve yer temin etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Ayten Y., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.