Adana'da nehre uçan araç 2 kızın canına mal oldu

kaza

Saat 03.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yenibaraj Mahallesi'nden geçen Özdemir Sabancı Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Ersel Kaya yönetimindeki otomobil, Beyazevler Mahallesi yönünde ilerlerken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sol taraftaki refüje çarptı. Sürücünün yanında oturan ve ismi henüz öğrenilemeyen genç kız panikleyerek direksiyonu sağa çevirdi.

Adana'da nehre uçan araç 2 kızın canına mal oldu

İÇİNDE 5 KİŞİNİN BULUNDUĞU OTOMOBİL NEHRE UÇTU

İçinde 5 kişinin bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak, yürüyüş yolundaki bankın demir gölgeliğine çarpıp Seyhan Nehri'ne uçtu. Aracın ön koltuğunda oturan genç kızın, çarpma anında kafası parçalandı. Genç kızın kafatası, saçı ve beyni araçtan yola saçıldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve cankur ekipleri sevk edildi.

Adana'da nehre uçan araç 2 kızın canına mal oldu

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Aracın içinde bulunan 5 kişiden 3'ü kendi imkanlarıyla araçtan çıkıp, yüzerek kurtuldu. Yaralı olarak kurtulan Mehmet Erdinç Kürklü ve Eren Küçükgöde, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük sıyrıklarla kurtulan araç sürücü Kaya ise ambulansın başında ağlayarak sualtında sürdürülen arama çalışmalarını izledi.

Adana'da nehre uçan araç 2 kızın canına mal oldu

50 METRE UZAKTA BULDULAR

Kaza yerine sevk edilen sualtı polisleri, kimlikleri henüz belirlenemeyen genç kızlardan birini aracın içinden ölü olarak çıkarttı. Kafası parçalanan ve araçtan fırlayarak nehre düştüğü belirlenen diğer genç kızın cesedi ise yaklaşık 50 metre ileriden çıkartıldı. Cenazeler Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SÜRÜCÜ 32 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Sürücü Ersel K. şoku atlattıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı. Olaydan yaklaşık 2 saat sonra yapılan alkol muayenesinde 32 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Kazada yaralanan 2 erkeğin de alkollü olduğu belirlendi. Ersel K. Bağlar Polis Merkezi’ndeki sorgusunun ardından bugün öğleden sonra sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Ersel K. basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.