Adana'da yasak aşk intiharı

Adana'da yasak aşk intiharı

Olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir hastanede temizlik hizmetlerinde çalışan evli ve 1 çocuk babası olan Koray T. (33), bir süre önce birlikte çalıştıkları ismi açıklanmayan kadın arkadaşına aşık olup, yasak ilişki yaşamaya başladı.

''SENİN YÜZÜNE ARTIK BAKAMIYORUM''

Koray T.'nin sevgilisine fazla miktarda para harcayıp etrafa borçlanması üzerine eşi Aslı T. (31) durumu fark etti ve 3 yıllık eşini iş çıkışı takip etmeye başladı. Eşi ile sevgilisini kaçamak yapmak isterken göre suçüstü yakaladı. Eşini karşısında görünce ne yapacağını şaşıran Koray T. eve döndüğünde eşinin yüzüne bakamaz oldu. Eşinin kendisini bağışlamaması üzerine bunalıma giren Koray T., eşine yaptığı kaçamaktan dolayı, 'Senin yüzüne artık bakamıyorum" diyen bir özür mektubu bırakıp evin merdiven boşluğuna kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Sabah kalktığında eşinin geceyi geçirdiği kanepede bulunmaması üzerine 'işe gittiğini' sanıp salona giren Aslı T., bu kez masanın üzerinde eşinin cüzdan ve pantolonunu gördü. Eşinin işe gitmediğini anlayan Aslı T. dışarı çıkmış olabileceğini düşünüp kapıyı açtığında gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Eşinin merdiven boşluğuna asılı cesediyle karşılaşan genç kadın sinir krizleri geçirirken komşuları polisi arayarak durumu haber verdi. Olay yeri inceleme eve gelerek inceleme yaptı. Bu arada Aslı T.'nin evin hemen yanıbaşında çok sakin bir şekilde oturduğu gözlendi. Daha sonra eve Koray T.'nin annesi Fatma T. geldi. Fatma T. gözyaşlarına boğulurken, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Bu arada Aslı T.'de yakınlarına sarılarak gözyaşlarını tutamadı. Fatma T. oğlunun evine girerek torunu Melisa'nın ismini söyleyerek ağıtlar yaktı.

Daha sonra Cumhuriyet Savcısının yaptığı ön incelemeden sonra Koray T.'nin cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Evde bulunan intihar notu ise incelemeye alındı. Yapılan otopsinin ardından Koray T.'nin cenazesi yakınlarınca Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.