Adanalı kadın gardıropta yarı çıplak yakalandı

adana

Merkez Seyhan İlçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde bir evde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti. H.E.'nin yalnız yaşadığı evi takibe alan ekipler, para karşılığı fuhuş yapmak suçundan kaydı bulunan G.Y. ile M.T.'nin içeriye girdiğini belirledi.

ÇIPLAK HALDE YAKALANDI

H.E.'nin evine baskına giden ekipler, zile basmasına rağmen kapı açılmadı. Çağrılan çilingir yardımı ile eve giren ekipler, H.E.'yi gözaltına aldı. Evde arama yapan polis, G.Y. ile müşterisi olduğu öne sürülen M.T.'yi yarı çıplak halde gardıropta saklanırken buldu.

Ev sahibi H.E., ifadesinde "G. ile kuaförde tanışmıştım. Kapıyı çaldı, peşinde polis olduğunu söyleyerek içeriye girdi. Kapı çalınırsa açmamamı tembih etti. Bu yüzden açmadım" dedi.

Para karşılığı fuhuş yaptığını itiraf eden G.Y., 2 yıldan bu yana para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu belirterek, "H.E. de evini kullanabileceğimi söyledi. Bunun üzerine ben de müşterimi eve çağırdım. 180 liraya anlaştık, evi kullanmamız karşılığında da 50 TL verdik" diye ifade verdi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından G.Y. ile müşterisi M.T. serbest bırakılırken, H.E., 'Fuhuş için yer temin etmek' suçundan adliyeye sevk edildi. E., adli kontrol uygulandı.