Adnan Oktar Madonna ile görüşmüş - Video

Adnan Oktar Madonna ile görüşmüş - Video

Adnan Oktar, 2012 Dünya Turnesi kapsamında Türkiye'ye gelen Madonna ile görüştüğünü açıkladı.

"MADONNA'YA İLTİFATLAR ETTİM"

A9 Tv ekranlarında genç kızlarla yaptığı sohbetlerle adından söz ettiren Adnan Oktar, canlı yayında Madonna ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Madonna'ya övgüler dizen Oktar şu ifadelere yer verdi: "Benim saklım gizlim yok. Bütün milletin gözü önünde konuştuk. Kocasıyla da görüştük. Mavi gözlü bir insan. Ona çeşitli iltifatlar ettim. Madonna İslam'ın, yobazların tanıttığı gibi olmadığını anladı. Gözlerindeki sevecenlikle anladım. Onun gözünde var olan Yobaz Müslüman imajını ortadan kaldırdık."

"İSLAM'A HİZMET EDECEK"

Adnan Oktar, Madonna'ya verdiği hediyelerle ilgili olarak da, "Göreceksiniz Sebe Melikesi Belkıs gibi İslam'a hizmet edecek. O hediyeler ona sürekli İslam'ı hatırlatacak" dedi.

MADONNA İSLAM'A HİZMET EDECEK!..

ADNAN OKTAR: MADONNA İLE GÖRÜŞTÜM

HABERİ YORUMA KAPATTIK ÇÜNKÜ..

Siz okurlarımızı koruma için bu haberi yoruma kapattık! Adnan Oktar'ın avukatları açtığı davalarla polisleri, hakimleri bezdirmiş durumdalar. Hemen her habere, her yoruma dava açar hale geldiler. Sizler de mahkeme köşelerinde sürünmeyin, gereksiz tazminatlar ödemeyin diye koyduğumuz bu yasağı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. İmza: Okur dostu Ensonhaber :)