Adnan Oktar'ın Kedicikleri: PKK bizi tehdit ediyor

kedicik

Beyaz TV'de yayınlanan 'Uyan Türkiyem' programına konuk olan Adnan Oktar'ın kedicikleri canlı yayında PKK hakkında iddialarda bulundu.

"PKK'DAN TEHDİT ALDIK"

İşte kediciklerden Didem Ürer şunları söyledi: ''PKK'dan tehdit aldık. Emniyet Adnan Hoca'ya koruma teklifinde bulunuldu. Hocamız kabul etmedi.

"BİZİ ALLAH KORUR"

Bizi Allah korur. PKK, bu kadar korkulacak bir örgüt değil.

Adnan Oktar'ın Kedicikleri: PKK bizi tehdit ediyor VİDEO

"PKK KORKAK"

PKK korkak aslında. PKK'nın propaganda gücünden dolayı böyle oluyor. Kanallarda 'Ocaklara yas düştü' haberi verirseniz PKK propagandasını yapmış oluyorsunuz." dedi.

''IŞID PKK'NIN KÖKÜNÜ KAZIYACAK''

Didem Ürer, ''Aslında PKK'nın sonu geldi. Ülkemizin güneyinde IŞİD var. IŞİD Türkiye için birinci dereceden bir tehlike değil. PKK'nın kökünü kazıyacağını sonuna kadar duyuruyorlar.'' dedi.

"PKK'NIN SONU GELDİ"

IŞİD'a yakınmısınız? şeklinde soruya Ürer şunları söyledi: ''Biz her türlü şiddete karşıyız. Burda bir gerçek var. IŞİD Türkiye için bir tehdit değil bu resmen görülüyor. Güneydoğuda gençleri açıkca eğitime alan PKK varken, bazı siyasetçiler Güneydoğu'ya giderek, "IŞİD gençleri kandırıyor" açıklamasını yapıyorlar. PKK gençlerimizi nasıl kandırıyor sorusunu soramıyoruz. IŞID PKK'nın kökünü kazıyacak. PKK'nın sonu geldi. Türk hükümetine teslim olmaları gerekiyor." dedi.